Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@gooUser1648310556 Nije sigurno..al eto sasvim slucajno vazda HDZ pobjedi kojem je anti BiH jedan od glavnih priroiteta. Tebi kao obicnom grajdaninu to nije tema jer BiH ne smatrate drzavom
Eto primjera koliko pratis i slusas sta taj HDZ radi i govori o BiH u EU,a to sto vi pravite neku "paralelnu" drzavu kmecanjem,mrznjom prema drugom i drukcijem,lazima,mantranjima je problem koji ste dijelom uspjeli kroz tzv UZP izlobirati ko djak koji se tuzaka uciteljici a u najmanju ruku vise kriv od tuzenog,dosta je toga,skuzili su vas i slabo vam ide kmecanje.
Jel vam jasno da je vecina naroda u hrv i srbiji protiv BiH
Nitko u Hrvatskoj nije protiv Bih. U biti, Bih i nije neka tema od zanimanja. Glavne teme su strani radnici, niske mirovine, demografska pitanja...A susjedna država nije tema.
Invincible znaci i tebi je zemlja ravna ploca 😏
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako staviš peršun i papriku, limun ti ne treba, ovo će proći filter.
Plenković je političar EU formata. Bilo bi šteta i za Hrvatsku a vjerujte mi i za BiH da umjesto njega dođe neki nesposobni populista
To se zove suvereno vladanje. Voljeli ga ili ne voljeli, ali čovjek redom pobjeđuje. Ovo je i dobro za BiH iako bi mnogi htjeli da se "izraze" kada nebi UI bio filter. Da su pobjedili ovi iz Možemo i SDP-a njihov glas bi uvjek bio protiv EU na Balkanu. Još balkanskih zemalja znači još konzervativaca u EU parlament. Matematika i samodrživost.
znaći protiv nas Bošnjaka se radi
A sta je tu protiv,e sad cu ti reci jer si zasluzio,Muslimana,Bosanaca,Bosnjaka,Bosnjana(ovo zadnje 100% niste,to su neki drugi ljudi),ili kako god odlucite da se zovete,gdje ti vidis da ti netko radi krivo ili o glavi,mamlaz drugo nista nisi,zavadjas svoj naro kako se god zvao sa svima oko sebe.
Što bi svašta sirotinja pisala samo da može tj da im dopusti UI, ahahahahahhahaha
Tesko je muslimanima ovo sve gledati u 23%
Plenković po uticaju u EU daleko premašuje mnoge političare iz puno većih zemalja
💪💪💪💪
Idemo Plenke ako Bog da za numero uno u europi. Sad ce nasa muzika svirati a uzirpat.ori igrati.
numero uno,za cijene do nebesa jel?
Hrvatski nacinalisti Evripski desnicari.