Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mi naroda...Boze sacuvaj nas od strahote...
Ko li ce na more u Albaniju sledece godine hehehe...
Zemljotresa jačine od 4 do 5 Richterove skale ima preko 10.000 godišnje i karakterišu se kao lagani. Uglavnom dolaze kao "aftershock" nakon jakog zemljoresa (preko 6 Richtera). Ljude treba edukovati, a ne plašiti ih, iako mediji u službi moćnika rade upravo suprotno.
Pa kad imamo narod koji izabere Baketa koji ide obavljat vjerske obrede, troseci budzetske, znaci pare od svih nas tehnicki, dok za curicu otac prodaje bubreg da bi je spasio od bolesti, a jedan youtuber mora da organizuje skupljanje para za lijecenje, sta onda Bog moze poslat takvom narodu nego zemljotres da ga satare...
Smirivanje tla
Neiskren musliman: "Kaznio ih Allah"
@ikke,neš ti ni do Neuma lave
Liberalista a glup
Jadni ljudi
Prva stvar: 4,3M nije jak zemljotres. Druga stvar: Epicentar je na povrsini, hipocentar je na dubini. Ako vec trazite senzacionalnu vijest pisite o Kini koja drzi milione muslimana u logorima. Ovako samo stvarate, tj. odrzavate paniku.
Richterova skala je logaritamska te je zbog tog razlika izmedju potresa od 4 i onog od 5 OGROMNA. Ne pisite ovakve clickbait clanke dok ne istrazite malo
Oj klixe zašto pišete nebuloze, pa ovo su aftershock zemljotresi i bit će ih barem mjesec dana
vidjet cete kad iz veleza izadje godzila
nije ovo dobro Gospodara mi
Nesto se desava iza kulisa🤔🤔