Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3.9 je sasvim normalan potres koji ne nanosi nikakve štete. Sve do 5.5 su slabi zemljotresi
Ali kad trese ne znas koliko je jak nego samo bjezi
To je cetvrti na istom podrucju u manje od 24h. Nadam se da se tlo smiruje i da vise nece biti podrhtavanja tla. Dosta nam je i poplava i ostalih belaja svima nama.
klix je bosansko hercegovacki portal, BiH kao drzava ne priznaje Kosovo kao drzavu. i kako onda ovaj portal moze da pise lazi ovde da je Kosovo susjedna drzava Srbiji? ovaj protektorat zvani BiH dokazuje da je protektorat, posto da je ozbiljna drzava ovaj portal bi momentalno zatvorili ili barem im udarili neku milionsku kaznu.
To ništa to samo malo drmucne.
Jak zemljotres 3,9 a iranska nuk. proba 4,5 stepeni.
To jak potres, pa mi u Sisku takve ni ne bilježimo, nakon onoga od 6,2 to je kamilica.
Prve dojave kazu da Oruzane Snage BiH na celu sa Helezom su testirali svoju prvu atomsku bombu! Kakav je ovaj Helez mag! Svaka cast!
Prdno Redzep matori
Jako mi ovo, u susjednim državama... Kosovu.... hahaha. Da sam ja napisao obrisali bi ste kao neprimjereno.
Vučič prno
Zanimljivo Srbija se danima trese i to na tačkama gdje su fabrike oružja. Zanimljivo...
The Sura Ionospheric Heating Facility, located near the small town of Vasilsursk about 100 km (60 miles) eastward from Nizhniy Novgorod in Russia, is a laboratory for ionosphere research. Isto piše za američki HARRP - "istraživanja jonosfere".
To je kremansko prorocanstvobi braca Tarabici
Donio im Tajip abi nuklearku pa testiraju
100% testiraju nuklearnu