Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije ovo nešto vestačko? Biće gladna jesen a i zima.
Na sjeverozapadu sam Bosne. Sjedim napolju pijem kafu, vrijeme onako tmurno ali ne puse nikakav vjetar. I kontam se, evo opet pogrijesili gdje ce doci oluja. Ja kako to pomisli tako odjednom zapuha ogroman vjetar. Doslo je eto do nas. Upravu ste bili.
Treba se pripaziti. Nisu ovo pljuskovi kao nekada vec bukvalno oluje. Eno u Zagrebu haos pogodilo ih opasno nevrijeme cak su morali obustaviti i tramvajski saobracaj.
Sve je bolje od ovog pakla
Be careful what you wish for
Klix zivi na Dizanju panike i prepadanju Naroda
I u središnjoj, sjevernoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj je kiša danas također kao i u Sloveniji dok je na jadranskoj obali i otocima i do 35C uz vedro nebo.
Planine nas štite, lijepo je ovdje .
Geoinženjering.
Mojca je pokisla.