Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jansa je poznati milosevicev ucenik on je citavo vrijeme ratova cak i savjetovao milosevica treba ispitati njegovu ulogu u ratovima u HRVATSKOJ BIH I NA KOSOVU nisu njemu ruke ciste sigurno vam kazem
Tito je kriv što je takvu gamad poštedio kao što si Ti i zato danasa imamo probleme.A preko 40 godina gledo u takvu gamad a ništa nije poduzeo.Ustat i reći TITO imbecilu.
bravar, komunistički dikatator, ratni zločinac i poznati kuhar svinjske glave, drug Tito
U pravu je Janez 100%. Zlo je ovdje stoljećima jedno te isto, samo doživljava određene metamorfoze shodno vremenu u kojem egzistira. Tako smo u komunizmu znali ko je istinski vjernik a danas možemo znati ko je istinski komunista. Ako izuzmemo licemjerje i političku korektnost, vidjeti ćemo da je Janša u pravu kad ukazuje na to da se nad srebreničkom tragedijom ne mogu iskreno snebivati oni koji negiraju i banaliziraju 60 Srebrenica počinjenih od njihovih ideoloških prethodnika.
OPET JE OVA BUDALETINE AKTIVNA!!!! MIRAN IZ NOGU!!!! GLAS DA TI NISAM ČUO!!!!
ovo bosnjooci jos uvek tuguju za kebapima... klasika
Zar zaista u ovoj drzavi u vrijeme pandemije I stravicne ekonomske krize vladajuce stranke nemaju vaznijih tema od ovih vezanih za NOB?
Psholozi kazu da je strah emocija koju covjek najteze podnosi i da je spreman ubiti da bi se rijesio uzroka straha. Godinama prije rata Milosevic i JNA su plasili Srbe sa Hrvatima, Bosnjacima, Kosovarima. Danas su Srbi jos “ugrozeni” u Crnoj Gori, dok su Hrvati “ugrozeni“ u BiH. Prije Trumpa EU demokratije su sirili strah "teroristickim" napadima. Zlocinstvo je stvar karaktera, a ne politickog oprijedeljenja.
EU demokratije su SIRILE strah
Komunizam je židovska ideologija zla.
Iako ne gotivim Jansu ali ovog puta mu skidam kapu jer da se uradila lustracija mnogo danasnjih problema bilo bi sredjeno a ovako ne ide. Vrijeme se promjenilo a i kosulje se promijenile ali demokratija to kaznjava i zato smo tu gdje jesmo. Pod petokrakom je razrušena i BiH i Hrvatska.
Ovo je vrijeme idiota u cijelom svijetu
Rusko govno u sluzbi ruskig cmara.
"Čista laž. Srebrenica je užasan zločin. Najveći zločin ovog doba u Evropi, međutim, uzroci su preteče Socijaldemokrata s Titom i Kardeljem na čelu". ---- Sta drugoocekivati od sljedbenika fasizma. Komunizam kao ideologiju u Evropi je unistila krscanska ideologija. Cinjenica je da su komunisti i partizani, na tlu ex-Juge, u 2 sv.ratu pobijedili fasisticki pokret.
Cinjenica je isto tako da fasizam nikada nije ni bio istrijebljen, nacionalisti su samo cekali trenutak kada ce ponovo da zapocnu svoj krvavi pokolj i to je bilo 1992-1995 kada je komunizam na tlu Evrope potpuno zamijenjen kapitalistickim poretkom i crkvenom ideologijom. Danas je desnica u Njemackoj jaca i otvorenija nego ikada od 2.svj.rata.
Jedino sto znam da je Tito komunista napravio RBiH a Alija demokrata ukinuo RBIH . Alija je bio u teškoj situaciji morao je i to se mora reci ali se mora reci da je sanjao islamsku republiku
Frustracija nacionalizma zbog neuspjeha današnje ideologije koja vlada na ovim prostorima
ADMIN KLIXA JE KOMUNJARA KOJI BANUJE SVE KOJI PIŠU PROTIV TITA I KOMUNJARA!
odi spavat, izdrkaj na Severinu kad su vaše zamotane!
Šta je ovo, otključani komentari, je l' gotovo genocidisanje za ovu godinu?