Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Janša sam glasno kaže ono što apsolutna većina ljudi misli, ali nema šansu da javno iznese svoje mišljenje.
Najjače mi je kada se ove otrucane bivše komunjare poput Janše i Čovića furaju da su danas veći katolici od pape, a da opet dođe Baćuška sa petokrakom - kleli bi se Staljinu na časnu komunističku sa ćiriličnim potpisom.
Janša govori sve kako treba, bolje da integrišu balkan u EU nego da prihvataju razne narode koji nisu za evropu i koji ne mogu i nece da se uklope u evropski sistem života
Jansa je u pravu. Za najkasnije 150 godina nestat ce bijela rasa u Evropi. Tada ce vecina stanovnistva biti iz Afrike ili Azije. Ovo je direktni rezultat politike o potpunoj zaposelnosti radne snage u zemljama EU. Ne moze se dobiti i jare i pare.
Prava EU : D F B NLD DK LUX A S FIN A ovi ostali paraziti sviraju k***u!
S razlogom Britanci, Nijemci, Švedi i tako primaju te ljude. -Jeftina radna snaga. Jednostavno sa promocijom pederluka i žegaj se samo a nemoj imati porodicu i ti dobiješ nedostatak da radi. Mađarska ne prima jer nema tu industriju. Japan muku muči s istim problemom ali ne dovodi migrante. Zato iscrpiše svoje. Pobogu, pa ima slika kako spavaju od posla do kuće i kuće do posla. Nek se glupi bošnjo ne petlja u tuđe poslove.
Evropska unija nezna sta da rsde pa pitaju Janeza za mišljenje.
U Njemačkoj pobijedili Socijalisti, Zeleni i Liberali. Ovo je kraj populisticko nacionalnim vođama. Mogu jos dva tri mjeseca galamiti i kraj. Dolaze libelarne stranke i u Sloveniji ubrzo na vlast.
dje su zeleni pobijedili?? narod je glasao za spd i cdu pogledaj mapu
Male zemlje, kao Slovenija, se tu ne pitaju i tačka.
najbolji politicar u regiji
ovaj jansa je kompletan idiot. Bilo bi mi drago da EU sankcionise sve populiste i diktatore.
a sta je tu laz sta on govori aj objasni
Ama ko tebe pita sta..? Ove bezvezne zemljice stvarno misle da nesto odlucuju….
Јбт. Сарајево уместо да ћути на оно што га се не тиче. Оно још заузме став. Ти десничари су једна од опција у Европи. Нестварај непријатеља тамо где га немаш.
Vi mislite da je dovoljno nekog prozvati fasistom i desnicarom i da je time problem rijesen. Svatko vidi da migranti donose kriminal i ubojstva, twror i vjerski fanatizam. Eu naroda? Apsolutno. Ukidanje nacije je bolesna ideja. Integracija balkana? Da, zasto mkd ne bi usla u eu? Ili srbija i bih kad se zaista demokratiziraju?
Rijetko odvratan lik...
zahvali se hrabrim bosancima na Soči, koji su ti sačuvali Sloveniju u I svjetskom ratu. Sad bi živio kao manjina u Italiji i govorio Italijanski
"nema Europe bez Evropljana, Mađarske bez Mađara niti Slovenije bez Slovenaca." koji rasista
sto su dotuzili ovi crypto-fasisti. kod nas nema ko zemlju da radi za 500kmova, u svaba nema ko da pere starce za 1500, nema doktora za 3000. posla ima ko hoce, druga je stvar sto vasi stavovi su sve pokrali!