Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GDJE SU SAD SCHMIDT, MURPHY, KONAKOVIC, FORTO, NIKSIC? POZVALI SU COVJEKA NA OTVARANJE MOSTA POCITELJ KOJI OTVORENO KRSI DEJTONSKI SPORAZUM
kako vas nije sramota sa 99,9%glasova Bošnjaka izaberete Hrvatima člana predsjedništva i još se čudite i zgražate što su Hrvati i hr politika protiv toga. ni stida ni srama a da je obrnuto digli bi zemlju na noge
@001 postujte ono sto je Tudjman potpisao u Dejtonu, a to je da svi gradjani FBiH biraju clanove predsjednistva Hrvata i Bosnjaka, u protivnom necemo ni mi ono sto je potpiso Alija.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Haha ha odlazu nam na granici radioaktivni otpad a fol prijateljstvo
Ljubomorne duše mogu da nam p..... Živo Željko Komšić bosanski sin, doživotni predsjednik...
Sav se naježi....hahahahaaaa
Vaša reakcija je samo dokaz da niti ste sposobni niti zaslužili da imate državu. Idu interesantna vremena a sa ovakvim ponašanjem ne znam što vas čeka
Čeka nas tvoja sestra ili majka
Promiče europejske vrijednosti nejednakosti iz srednjeg vijeka.
Moras biti glup pa izvrtati jasan stav premijera Hrvatske!Moj savjet strucnjacima da se drze Hr,to kazem kao bosanac a ne kao Hrvat!
Opet isti komrntari od legitimnih. Ja samo postavljam pitanje: Moramo li mi Bosnjaci/Muslimani da glasamo za clana Predsjednistva koji je Bosnjak/Musliman? Znaci mi nemamo slobodu, da mislimo svojom glavom? Podsjeca li vas to na neke totalitarne rezime?
Razumno pitanje. Ne morate. Ali zasto se u predsjednistvo bira Hrvat i Bosnjak? To od Bosnjaka nitko ne objasnjava. Bosnjaci i Hrvati ne mogu birati Srbina. Znaci li to da nemate slobodu? Srbi ne mogu birati Hrvata ili Bosnjaka, dakle ne mogu misliti svojom glavom.. ili? Onda treba reci - biramo dva clana predsjednistva, moze se kandidirati tko god hoce - i Srbi iz Fed...treba zaobici pricu o konstitutivnosti naroda... Tko ce na to pristati? Amerika? Eu? Hrvatska? Srbija? Turska?
Rukavicom u leđa. Nama je JEDINI izlaz iz ovoga ludila i okruženja etnonacionalista, jačanje privrede na temelju građanske države uz jačanje svijesti o bosanskohercegovačkoj nacionalnosti mimo vjere. Svi smo mi jedan narod u ovoj prelijepoj rupi balkana. Što prije shvatimo, možemo naprijed.
Dobro li ti nemozete nista sto je hrvatsko. Sta je vise s ovom drzavom i narodima. Strasno.
Klix jeste hrvatski portal i treba ga otkaciti.
Kako vi mislite u jeku sezone da nama koji idemo trositi pare kod vas,najcesce posudjene da nam uzimate i otiske prstiju?
Problem je što je Čović i drugi iz HDZ, po tebi i njima jedino konstutivan i legitiman. Takve ja jednostavno ne prihvatam ozbiljnim građanima BiH.
Ama zna i Plenkovic da dejtonska BIH nece biti primljena u EU cilj mu je da kroz tu pricu realizuje svoj cilj, nema nista protiv konstitutivnosti Hrvata a ne samo onih iz HDZa kao ni da neko nekom bira predsjednika ali i da svi drzavljani BIH imaju jednaka ljudska i gradjanska prava jer svi podjednako bi morali koristiti prava i obaveze u toj drzavi.
Dovoljno je što komentariše Ž.K. kao nametnutog. Klasična predizborna spika. Za nadati se da će glasači konačno poslati hdz bih u opoziciju
Poznata plenkologija.
BiH nema prijatelja u HR i SRB. Jasno još od sastanka Cvetković - Maček.
Ne vjerovati mu ni kada sa poklonima dolazi.