Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka proba Dušanku M. ona je njegov nivo
Hod vamo da te Gogi coki
Stari je to poganjak...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
HDZ hercegovac, koljač svinja
Za par godina će ga tužiti za seksualni napad
@3546 Realno ga moze tuziti odmah,za uznemiravanje i seksualno napastvovanje. Vidi se lijepo na slici. Kako je onaj iz Fife dobio nogu sto je poljubio nogometasicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Umislio d ajde Bosanac 😇🤣
Puko ga kasni pubertet sta li
Sexsualni manijak vidi mu se na faci...🐽
Sta on misli da Cijanovičku ljubi😂😂😂😂.
Ja krkana mati mila !
Seljacine iz Hrvatske, ko fol oni gospoda za nas... Ahaaa, evo vidimo.
Hodi vamo! Mirna budi! Strasno...
Manijak !
Sjećam se jedne starije žene u mom rodnom kraju koja je imala običaj da svakoga koga vidi prilikom pozdrava poljubi u usta. Hajd što te navalentno poljubi al što ti njena pljuvačka ostane na ustima. Stvarno ružan običaj i morala sam bježati kad je vidim.
Nisu objavili sta je ona rekla.Rekla je ne ovdje i izmakla se
Doživljavam susramlje
hajde poljubi cvijanovicku
Tako je to gad gledaš previše njemačkih pornića pa izgubiš pojam o stvarnosti...tretiraš sve žene kao lutke neodoljive na tvoj siledžijski ego.
Krvati hoce na silu da su Europejci 🤣🤣
Možda su u vezi