Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako smo MI bosnje interesantan narod ,prodali se za baklavu i sad bi priznali tzv. Kosovo , dok istu situaciju imamo sa rsom haha..
Stav je taj da Srbi naravno gledaju Kosovo kao Srbiju dok poturad i usta she od inata prema Srbima bi to dali siptarima. Eto kakav je stav u Bosni. A poturad ne kontaju, cim Kosovo zvanicno bude oduzeto od Srbije(ako se to ikad desi) automatiski RS pripaja se Srbiji, pa vi navijajte za siptare.
Dok je sdp, nip i ns ne treba se bojati srbija a pomaze im sda sbb ...tako d aje sa ovim budalama koje BIH ima sve upitno a puk je najveci krivac sto bira ovu stoku nepismenu koju BIH ne zanima samo Budzeti i interes stranacki..
Pozicija je ista kao i prije hiljadu godina,bih je nezavisna drzava i apsolutno je ne dotice tkz.kosovsko pitanje.p.s.koliko znam i kosovo je nezavisna drzava.
Kosovo je Kosovo A Bosna je Bosna. I tačka. Bosna je bila republika prije rata a Kosovo pokrajina u sastavu Srbije i tu se mogu postavljati pitanja može li biti nezavisno ili ne. Sa Bosnom i Hercegovinom nema veze nikakve?...
Mi se nista ne pitamo,j.bo vas politika,koliko cemo hljebova za prvi maj?
Bosnjaci proznaju nezavisnu i samostalnu Republiku Kosovo bez dvojbe dok za Bosanske katolike i pravoslavce ne garantujem. Kosovo🇽🇰🇦🇱🇽🇰🇦🇱🇽🇰🇦🇱🇽🇰🇦🇱🇽🇰🇦🇱🇽🇰🇦🇱🇽🇰🇦🇱🇽🇰🇦🇱🇽🇰🇦🇱🇽🇰🇦🇱🇽🇰🇦🇱🇽🇰🇦🇱🇽🇰🇦🇱🇽🇰🇦🇱🇽🇰🇦🇱🇽🇰🇦🇱🇽🇰
priznaju*
Pozdrav, nadam se da vam ide dobro, želim podijeliti dobre vijesti koje sam vidio ovdje na ovoj stranici prošli tjedan, vidio sam post o zajmu Leslie Sweere, pa se prijavljujem za 10 000 američkih dolara i upravo sam dobio vaš zajam. da podijelim s vama dobre vijesti, pa ako vam treba zajam, možete ga masirati e-poštom ili whatsappom hvala gospodo i Bog vas blagoslovio putem e-pošte: ([email protected]) Whatsapp: +1 (714) 497-0948
Nikakva, ne pita nas niko nizasta... U svemu smo toliko nebitni i drugi odlucuju o nama i u nase ime.
Ako se Kosovo ujedini sa Albanijom sve su opcije otvorene
Kosovo and Israel one love !
Mi ni svoja ne mozemo rijesiti, jos da se pitamo za tuda.
Nikakve veze nema BiH sa Kosovom. Napuhavanje koje dolazi iz Srbije je kur...ć...e,bez pokrića. Srbija je nanijela zlo svima na Balkanu i najbolje bi joj bilo da se ne javlja nikako.
Milan Protic
Riješenje je da Kosovo dobije neku vrstu priznate nezavisnosti, ali da ostane u blagoj konfederaciji sa Srbijom.
Samo bi novi rat rješio sve probleme na Balkanu........ovako živimo bezeze majke mi