Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čovketova promicateljka adz-eovskih europskih vrijednosti !?
nezna ona sta je 1plus 1
ne mogu da vjerujem da su ti objavili komentar, jer bukvalno ne smijes protiv njih, Dodika i cionista vise rijec napisat, odma si gotov, jos samo fali da krenu i hapsenja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ona misli da u BiH živi samo jedan narod. Nisam čuo da je ikad u pozitivnom kontextu spomenula druga dva naroda i ostale građane.
Za 10.000€ mjesecno +sve ostalo placeno, sjednice nisu obavezujuceg karaktera, drzava stoji iza svih ostalih troskova,stranka te postavi i kaze sta ces da govoris, kako bi se konkretno ti pronasao..?Svi smo mi fakticki isti i isto razmisljamo..
Žena sa krmôždèrskim a ne íranskim vrijednostima
nije zasluzila novi mandat
Krava
Nema potrebe da se ova zena vrijedja, ali se moze prosto i bez uvrede reci da je zalutala u politiku i da bi bilo lijepo da se sto prije posveti nekom poslu gdje ce biti zadovoljna i neprimjetna.
dr olja
Prica dva sata kaze nista ja nisam rekla!?
Kakav je ovo komad čiste radikalne desničarske zlobe!
Kako ovdje većina komentara glasi, ako je netko protiv nekoga onda on svakako vrijedi, tako i ja kažem za Željanu ako ju ovdje svi pljuju sigurno nešto dobro radi! Hahahahaha!!!
Pomoci ce joj njen fini decko Konakovic
Vjestica
majka od kučića - kučkica
Svaki put kad je vidim da mi dolazi u susret, pređem na drugu stranu ulice.
@straniplacenik6 Šta je jarane, sad bi ti odgovaralo legitimno predstavljanje, a? Hahahahaha!!
Zaista bi bila šteta da ova Žvaljana ne bude izabrana🤮
Željana i fini dečko Konaković🤣
Komsic je ovu seljanku podigao na noge danas je covketova miljenica
Žena sa krmôždèrskim a ne íranskim vrijednostima