Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Talijanima i Nijemcima jeftinije kod kuće.
I meni je u Sarajevu ali opet odem....... Nismo svi spali na to da gledamo gdje ćemo koju marku uštedit. Ima nas i koji radimo i zarađujemo.
Ma realno nije toliko skupo u Hrvatskoj, opet sve zavisi gdje ides i sta hoces! Obo sto im je extremno skupo jesu cijene u Marketima i Naplatne za autoput. Tu se iskreno osjecam da me neko budalom pravi i razmislit cu da li i iduce godine. Cijene nocenja i u restoranima su ok s obzirom na druge zemlje, uvijek imas za svaki vid klijentele razlicito ja govorim uopsteno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kod njih su uvijek najbolji rezultati, rekordi su oboreni, najezda turista, a golim okom se dalo vidjet da to nije tako. I kod njih Bosanaca i Hercegovaca nema ni u kakvim statistikama, a garantiram da smo medju najbrojnijim tiristima u Hrvatskoj svake godine, sto Bosanci i Hercegovci iz BiH, sto iz dijaspore
ajmo dokaze, garandzijo!
Hr ima previse turista i nasa infrastruktura to ne moze izdrzati. Rasterivanje turista je plus.
U mom prisusutvu u prodavnici stranci kupuju jaja, mlijeko, salamu, piletinu što znači da kuhaju u apartmanima
gooUser1724568495 Džaba se raduješ, to nije tvoja država. Mogi li dobiti pojašnjenje iz klixa šta je ovdje govor mržnje, ili je to paušalna ocjena admina u nečijoj službi.
Plus prosle godine je Ministarstvo Njemacke upozorilo svoje gradjane koji hoce da ljetuju u Hrvatskoj na visoke cijene,da prilikom odlaska u restoran predhodno se raspitaju o cijenama da nebi bili neprijatno iznenadjeni.To mi se jako svidjelo sta su im sve naveli na sta da obrate paznu.Njemci idu u Grcku i Spaniju vise,Antaliju,Alanyu.Sad pola Bosne radi u Njemackoj i oni ce ljetovtai u Turskoj
bila u tucepi. manje gostiju imaju, rekli mi ljudi koji zive i rade tu, znači mještani. restorani prazni prije 23h. kafa i limunada u Jadran hotelu basti, 7,70 .
Ove godine bio u Makarskoj. Porcija lignji 25 eura ali zato poranis i kupis uz more sardine za 5 eura kila, domace vino, grancica ruzmarina, malo maslinovog ulja i eto ti vecere za 4 osobe i 20 eura.
Cijene se moraju rezani ili odosmo svi u helac
POLETJELI SU ZA EUROM !! Umjesto da su sa Kunom baratali. Mi ako ikada udjemo u EU, moramo zadrzati Konvertibilnu Marku ako zelimo zivjeti dobro.
Ne postoji ljepse obale od hrvatske. Bog nas je sve ovde castio sa tim. A Hrvatska je ove godine zaradila 5 milijardi eura vise nego prosle god. A jaka Hr znaci i jaca i BiH. I obrnuto
ko može nahraniti vaše gladne oči
Bio sam u više država gdje ima more,nigdje na dunjaluku nije kao u Hr, možda što idem dole od malena pa sam navikao ,al mislim da i drugi se mogu složiti s tim . Jesu digli cijene jbg ,al kad se organizuješ 4 5 mjeseci ranije ,ne bude tolko skupo ,ima za sve uzmeš u lidlu hrane pravi kući nemoj se kurčit ponekad ručak vani može se fino izgurati
Bez Istre bi propali
Nerazumijem sto si jedan BiHa gradjanin treba razbijat glavu kakvi su rezultati tur.sezone u HRu lijepo brinite svoje brigice i "mirna Bosna" ,meni osobno puca ona stvar koliko je BiH zaradila na Jahorini ili Neumu.
Ako si iz Hrvatske ok ako te nije briga. Nije ni nas briga koliko je Hrvatska zaradila, nego nam problem velike cijene pa zbog toga diskutujemo.
Ma komsije žao'mvas je.
Nerazumijem sto si jedan BiHa gradjanin treba razbijat glavu kakvi su rezultati tur.sezone u HRu lijepo brinite svoje brigice i "mirna Bosna" ,meni osobno puca ona stvar koliko je BiH zaradila na Jahorini ili Neumu.
ovi njemci kojim se tako radujete su uglavnom Bošnjaci i Srbi? stvarno mislim da bi bar iz poštovanja prema sebi trebali bar jednu godsinu napraviti bojkot hrvatske pa da vidimo kako će vam turizam izgledati.