Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konakoviću , ti si na potezu . Slovenci su naši prijatelji , ponudi pomoć !!!
imaju Karleušu , 😅😅😅😅😅
omladinci bivse juge bi to pomeli i naglancali ko novo i to gratis !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Katastrofalni događaji poput poplava i uragana će biti sve češći u budućnosti zbog klimatskih promjena i sve će nas to koštati da se popravi pa će samim tim i vrijednost novca dodatno opasti. Vrijeme jeftinih stvari je prošlo.
Sanirat ce oni od nlvca opljackanih stedisa plus eu gura max...ne brinem se ja za njih neka samo nine bilo ljudskih zrtava
Žao mi slovenaca iskreno, od svi balkanski drzava daleko imaju najvece poštovanje, zelim da sto prije izadju iz krize.
Samo da ljudski zivoti nisu nastradali ,steta ce se nadoknaditi Slovenija je uvjek bila ispred sviju nas jos u bivsoj Jugi a kamoli danas sto je u EU.
Slovenijales kuće!
seremo se na janeze
Nek uzmu s ljubljanske banke ono što su mi uzeli ...
HIDROMETEOROLOŠKI ZAVOD- VAŽNO SAOPŠTENJE: Ovih dana će u nekim mjestima biti oluje i padat će kiša. Ukoliko kod vas ne bude oluje i ne pada kiša, onda vi niste u tim krajevima.
Poslat cemo mi tesara i armiraca da to poprave..
Zao mi je svakako, malo je ruzno reci ali ipak moram, slovenaca i slovenije je najmanje po nekim problemima, svi su manje vise u njima, a slovenci kao da duskaju cijeli svoj zivot, pa mi je ovo i logican slijed.
#Identolog Nije to ismijavanje meteorologa već borba za slobodu, protiv agende 2030! Jesil svjestan šta nam spremaju a meteorolozi pripremaju teren za to!? Permanentni klimatski lockdown! Boriš se za sopstveno ropstvo i ropstvo svojih najbližih?! https://t.me/arnakanal/5570
Dobro su prosli kakvo su postali truhli ko narod...sasvim je normalno kad prelazis zebru da vidis lika kako smrce u autu nigdje se nisam osjeco mrtvo ko insan kao u Ljubljanji...bosanci su im izgradili drzavu za sitan sicar ima i to svoj hak.
⛈️🌦🌧☔️
Slovenija ce ovo brzo rijesiti uz pomoc EU. Zamisli samo kod nas kad se nesto desi dodje pomoc od 5000 eura po kuci, a na kraju dobiju samo 100.
Stvarno havarija, nadam se da će oporavak biti lakši a svim oštećenima saucesce...