Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KFOR nema ovlastenja da dopusti ili ne dopusti samo UN moze o tome odlucivati.
Vučić je poslao zahtjev KFOR-u znajući da oni o tome ne mogu odlučivati.
Ne znam ni što su mu ikako odgovarali
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad Srbija umjesto Liturgija stavi u prvi program toleranciju postovenje drugih naroda i narodnosti i kad pojedine srbende poloze ispit tek tada mozemo racunati na mir i stabilnost na Balkanu.
Ne mogu zamislit neku dostojanstvenu, gordu naciju da ovakve bljuvotine pišu i to na nekom portalu koji kao ovaj tendenciozno provocira sa naslovima i tekstom. Kakav jad i beda. Zalutah ovde, a sve bazdi po zavisti i... loju. Fuj. Prvi i poslednji put, vi niste dostojni da neko sa vama polemise.
Mentore!!! Kosovo Republjik!! Stas' popit??
Moj Vučiću što si slao vojsku na Kosovo, slao si. Sreća pa te Putin drži čvrsto u zagrljaju tako da si na Balkanu ništa drugo no njegov retardirani polubrat, kojeg niko i ne uzima ozbiljno. Jedino se pazi da šta ne prevrneš ili ne prospeš po sebi ili po podu. Žalosno. Ali ništa drugo ti i tvoja zločinačka politika i ne zaslužujete.
Htjeli su Veliku Srbiju,a dobili skracenu. Tako to bude u povijesti. A ni drugi nikako da se opamete koji bi htjeli dominaciju i sve samo za sebe.
Jos jedna pobEda bre.
Pustiti ubice ponovo na Kosovo bi bio presedan. Ovu uniformisanu stoku koja je oznacena kao vojska treba pobiti do zadnjeg propadnika.
Sto ih pitas samo ih posaljes,pa ce ti se vratit veoma brzo 🤣
Nije valjda
Sve je to isto kao i Dejton. Moze se tumaciti i ovako i onako. Prekinulo je rat za neko vrijeme i zato je dobro.
Šta je glumac za koliko dana će mo čitati da si izbjegao atentat koji li po redu??????????
oskarovac A.V. 🤣🤣🤣
Svi čekaju Rusku ofanzivu iz Bjelorusije na Kijev oko 20 februara. U tom dimu i vatri svašta će se izdogađati.
Divan vam je naslov 🤣🤣🤣
Ljudi ga odhebali u skokovima, i to ne na fin nego na ružan način kako i dolikuje ovom bolesniku. Fuck arround ➡️ and find out