Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Chetnik, od glave do pete ..
Ne znam kako si to zaključio? Meni je očito da je klasični populista ("povećanje minimalne zarade sa 250 na 450 eura"), nešto kao "ješćemo zlatnim kašikama" ili "otvorićemo 300,000 radnih mjesta.
Nakon 100% izbrojanih: Milo -35,2 Jakov - 29,2 Mandic - 19,3 ( izjava na YT od prije sat ipo " Pozivam sve Koji su danas glasali za mene, da glasaju za Jakova"), Aleksa Becic - 10,9 ( Izjava od prije 2 sata " u 2. krugu svi moramo glasati za Jakova"), Draginja -3,2 ( dala ostavku na sve funkcije zbog poraza), Goran -1,4 ( iz Jakova) I Jodzir -0,8 ( bmk za sve)
Dok su svi gledali u Mandica, Srbi laganini podvukose svog tajnog keca iz rukava. Lik liči na populistu, evropljanina, skolovan po zapadu, cak i zapadu kao takav prihvatljiv....ali Srbenda od glave do pete. On i Dritan ce sprovesti polako Open Balkan, mic po mic da se polako ali sigurno zaokruzuje Srpski Svet bez pompe i halabuke
Nista vise od poznatog CG čojstva, na čelo dolaze ekstremisti šljam ljudskog roda.
Ima vise skole i jaceg radnog staza mimo politike vec cijeli nas parlament
Milo i drago
Č.e.t.a .lj
Braco Crnogorci, mozda Milo nije najbolji izbor i najbolji covjek za tu poziciju, ali on vam je garant opstanka drzave i nacije. Glasajte za Milu da ne biste bili u situaciji kao sto je BiH.
Nema sta CV za 10, svaka mu cast, kod nas politicari il tjelesni odgoj il Visoka strukovna Vitez…..
Neradnik
Jakov je Novi predsjednik CG, svidjelo vam se to ili ne
Ne priznaje genocid u Srebrenici i rezoluciju o istom, koju je usvojio Parlament njegove drżave za čijeg se Predsjednika kandiduje. Pametnom išaret dovoljan!
Pojesce ga Dzukanovic u drugom krugu.
Milatović je doveden u Crnu Goru da nastavi putem Krivikapuća.
Andrej Nikolaidis je obrazložio do u detalje zašto osoba o kojoj je toliko pisao kao mafijašu MORA pobijediti ovu "opoziciju". 2020-e je proročanski rekao da narod Crne Gore zbog Milovog prisvajanja CG po svojoj mjeri srlja u ralje onih kojima Dritan već za par godina "neće biti potreban". Zdravko Krivokapić je 2022 donio zakon o državljanstvu da ovo potpomogne, drugi dio je uhljebljavanje prosrpskih kadrova.
Izbori 2018 -> Milo i saveznici 62%, (on sam 53%+). Izbori 2023 -> prosrpski kandidati 60%+. Nema dvojbe da je Milo teško potučen i da se očekuje poraz u drugom krugu. Nikolaidis je objasnio tačan tok: prvo ide poništavanje zakona o slobodi vjeroispovjesti, koji je donio Milo po naputku Venecijanske komisije (tolliko o iskrenosti opozicije za put u EU). Zatim zakon o državljanstvu.
Čim prođe 10 godina od učlanjenja, radit će se na izlasku iz NATO-a. "Usklađivanje" politike CG sa politikom Srbije oko Kosova (vezano za priznanje). Na kraju cilj je na ovaj ili onaj način (silom) ukinuti nezavisnost CG i obračunati se sa svim ostalim u njoj, počevši sa "Milogorcima", kako nazivaju sve one koji se izjašnjavaju Crnogorcima. Učite na tuđim greškama, ne dajte da nam glupost i naivnost dođe glave kao i 92.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj milatović je izgleda crnogorski zelenski
Ma spijun neki😂