Komentari (334)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️ LJILJAN je danas zakucao genocidlijama i uzpovcima lred citavim svijetom
Čime je zakucao, Allaha ti? Pričom o pandemiji i klimatskim promjenama? Hahahaha e jes vam ga zakuco 😂😂😂😂
TuzlanskiRambo,yebem ti sve po spisku pseto vla.ko.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Pitajte Hrvate u Hercegovini i Bosni koga smatraju za predsjednika, njega ili Zorana?
Šta nas briga šta oni smatraju, bitno je stvarno stanje. Uostalom ko se još obazire na mišljenje manjine.
Hebe mi se za skutore
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Predstavnik hrvata,nek bude i predstavnik Bosnjaka(Muslimana),Čovjek koji nam bolje misli nego Bakir i čitava SDA.
Jao kako sam propustio ovo pishanje po Zokiju!!!!
🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷
covic bi morao reagovati sada, jer ako je milanovic predsjednik svih hrvata, sta je kog djavola on?
Čini mi se da Komšić nikad više neće smjeti kročiti u Hrvatsku. Željko ti si Bošnjak i vrijeme ti je da pređeš na islam i da se kandiduješ za bošnjačkog člana Predsjedništva. Sigurno pobjeđuješ. Vidiš koliko te vole SDA glasači, vole te više nego Bakira.
i kukić, i Josipović, i Mesić i, Pejaković, i majdandžić, i Falatar ...sve muslimani i Hag je muslimanski sud jel de ujo??😎
Novinaru koji je pisao članak savjetujem da kupi i pročita pravopis bosanskog jezika. Da li ovi tekstovi, koji će biti objavljeni kao članci, uopšte prolaze lekturu?
JohnyQ, e jebat će vas manjina!
Zaboli Sejdu, putuje u New York, moze laktove da nasloni na govornicu, solventan - ne pije na teku, zena moze da uplati ratu ... faktički istorijska ličnost, ostvario sve svoje najmilije snove.
ovom si izjavom potpisao treci entitet
Dakle Bošnjaci, birajte i dalje Sejdu Bajramovića, bit će vam jedanko dobro odnosno još i gore za njegovg mandata.
bravo Komsicu,nazalost nemas podrsky ovih pojefinih iz federacije koji te blate i koji ti nisu ni do koljena,samo zato sto se jedino sa Sda boris da ova drzava krene naprijed i sto ste prave patriote.
bravo Komsicu,nazalost nemas podrsky ovih pojefinih iz federacije koji te blate i koji ti nisu ni do koljena,samo zato sto se jedino sa Sda boris da ova drzava krene naprijed i sto ste prave patriote.
Tako je predsjedniče Željko Komšić, Milanović je osramotio cijelu hrvatsku
Mudro govori ovaj Hrvat
leteli papgaj i komcic avionom.papagaj poludio i pio viski , stipkao stjuardese , svadjao se sa piotom . to video i komcic i poceo istotako .uhvati ih pilot i stjuarti i izbace ih iz aviona , dok su leteli , pita papagaj komsica jel zna da leti !....komsic mu sav bled rece da nezna da leti , a papagaj prasnu u zmeh i zapitaga : A STO SE ONDA KURCIS , AKO NEZNAS DA LETIS KAO JA!!!...........svaka slicnost sa doticnim likom i dogadjajima , sasvim JE NAMERNA!