Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Senade obraz Senade
Vidjeli smo i tu priču o “obrazu” i ovu Trojku i SDA i sve - nakon svega ovoga, moj zaključak je da vas Trojkaše bukvalno, ali BAŠ BUKVALNO, ko kerove treba vezati u lance i bacat u zatvore.
Dobro mu je to tada i rekao! Samo što mnogi nisu skontali šta mu je govorio!! Senad Fejc je godinama blatio Novalića, Bakira, Sebiju, SDA A Sa Dodikom se grli u studiju, Čovića i njegovu politiku ne smije ni taknuti,... NJEGOVA REČENICA koju je navodno prenio od nekog svog DA SDA TREBA OTIĆI PA MAKAR DOŠLI I GORI , najbolje dno koje smo dotakli!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta bi Komsicu sa peticijom " milion potpisa za gradjansku BiH"? Nista.Samo predizborna,suplja. Prihvatio sam zajedno sa mnogo istomisljenika tu inicijativu sa odusevljenjem i zeljom da uspije.Sa zeljom da napokon gradjani a ne etnosi uredjuju svoju drzavu,svoje zivote.Ali kako rekoh samo predizborna,suplja.
@gvardijan Normalan BiH građanin, ako ima nešto reći za Željka Komšića i njegove zasluge treba da se zapita da li je baš u vinklu.
Nemojte samo vi dezerterska stoko iz Trojke koji biraze Vukoju, Izborni zakon po željama Čovića , vi koji ste nametnuti i kojima je cilj samo da svedete Bosnu na Sarajevski Kanton kritikujete čovjeka koji je pokazao svoj patriotizam dok ste mezetili i pili po Njemačkoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta se Fadzifejz nakacio na Lagumdziju, pa dao slagvort Vucicu da usvojenu Rezoluciju proglasavaju kao poraz BiH diploamtije. Razocarao Hadzifejzovic totalno. Ocito da ego ne moze da savlada i da je zelio po svaku cijenu da Rezolucija ne bude usvojena, kako bi totalno ocrnio Zlatka. Sramotno.
Ogresevic i Efendic ispadose gospoda i izadjose iz ove podanicke price i neprincipijelnosti uz zelju za vlast po svaku cijenu. Trojka nam udarila reklamu da dolaze novi vjetrovi i da ce se birati sposobni, a ne podobni, a zauzvrat dobismo Isakovice i slicne
Glasaju za HDZ , bošnjacima sa Šmitlerom nameću Trojanske kučke a kmeće o ugroženosti i majorizaciji. To su te ustašhke gnjide sa Poskoka a ima ih poprilično koji uz to imaju podršku ovog portala i HDZ skripti.
SDP i Niksic koji su godinama porucivali d nece nikad u vlast sa nacionalistima, a prva prilika kad se ukazala otrcali u Laktase i u Mostar da lizu pakas Dodiku i Covicu da ih puste u vlast.
Pozdrav za abdićevske botove. Polako sa sendvičima, da se ne ugušite. Dišite i pijte malo vode.
Dje si Super Hice?
prcio te baki u pakas ...
Rektalni alpinista!
ovaj izviri iz Baketovog sup ka samo kad treba casu da uzme i cigaru da otrese
Ko o cemu Komsic o postenju. Ti si projekat tog istog SDP-a, a nastao si zahvaljujuci ljudima koji su se borili protiv SDA. I na kraju si svim tim ljudima zario noz u leda i drzao SDA na vlasti dugi niz godina. Sto se Vukoje tice, proces izbora treba biti transparentan i najbolji ljudi trebaju biti izabrani. On po meni to nije, jer ima sposobnijih.
Senad Hadžifejzović je migrant sa Peštera a Fahro Radončić sa Gusinja. Bošnjaci su dopustili da ih do kosti posvađaju dvije Sandžačke seljačine i dva migranta, koja treba protjerati kao i one alžirce,marokance,libance,tunižane iz Izbjegličkog kampa Lipa. Sve u Srbiju što ne valja, odakle su se i dokopeljali.
i ti odlaziš vječiti trojanski konju
Svi ste vi ista olos..Politicka olos.Kako ti izabra Milana Tegeltiju za konzula u Hrvatskoj???Da ne navodim milion drugih aferima.I ovdje su dva krucijalna pitanja.Da li gradjani BiH zele bolji,uredjeniji sistem??I ako zele,zasto sute,zasto nista ne rade da im bude bolje?
Oldican komentar ha ha ha, da brljotine je radio OHR sa her Nijemcom a trojka je katastrofa...a Dodik i Covic isti - nista se tu nije promijenilo a i zasto bi?
Ne mogu se prebrojati oni cije si ti najvece razocarenje zato nijedne.....