Komentari (238)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu oni Bosni nista..... mogu samo okolo lajati ko Kerovi...
Ispravak ne mogu RSu ništa.
RS je presudjen za Genocid Zlocin protiv covjecnosti..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svako tko misli kako je svojim bošnjačkim glasom za Komšića podigao standard BiH, unaprijedio državu na spoljnom i unutrašnjem planu, poboljšao odnose između naroda BiH i ojačao državu JE.......(sam dodaj šta misliš)
Pametan :)
Pomogao svima nama da u predsjednistvu ne budu dva neprijatelja BiH umjesto jednog. Dodik i Covic u predsjednistvu se moralo sprijeciti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
On je predstavnik - tj. branitelj interesa Hrvata ? Izabran od Bosnjaka ? Sto vam nije jasno, pa i Jugoslavija je imala politicare koji su predstavljali volju naroda, ne znamm sto vam je sporno ??
HDZu i njihovim glasacima Komsic ocito smeta iz razloga sto je herojski uspio da sa braniocima odbrani Sarajevo od cetnickog zuluma.
neka Covic ako bas insistira, pokusa da udje u predsjednistvo, kad dodo ne bude, kako ne bi bilo prilike da zajedno rade na rusenju iste.
Ovaj čovjek patološki mrzi svoj narod.
Jeftina kopija Greenberga/Zelenskog
Koje vas?
Dobar bio Komšić u emisiji. Zbunio par puta Stankovića.
u Hrvatskoj igraju kao i u srbiji dobar i los policajac a to je Plenkovic kao dobar a Milanovic kao los a CILJ im je isti ..... 3 entitet i komadanje BIH .... samo biti aktivan diplomatski kontinuirnao i upozoravati svijet i diplomate o namjerama hrvatske i srbije
Jedini način napretka BiH je ukidanje konstituivnosti intelektualno jačanje smrt korupciji i minimalizacija stranih faktora koji samo potpiruju. Znaci nemamo šansi...
Uskoro , ako Big da, Bosna bez entiteta, sa jakim općinskim nivoom i zagarantivanim pravima svim građanima na svakom pedlju domovine. Kako? Njemački sud je pri kraju prihvatanja presude protiv Karadžića koji mora platiti odštetu od preko 100 milijardi. Ali, je zavalio "srbski patriota" RS, pa će teret svega biti na RS
@provjereno: A to "uskoro" je 2127. ??? Kako bez rata misliš tako nešto da ostvariš? A rat je nagora opcija, jer uvijek izgubiš više nego što dobiješ kako god da okreneš.
Mislim da je danas mogućnost ocjenjivanja nekog politicara uvelike napredovalo. Svako od nas ima svoj stav, koji izgradi temeljem rada svakog pojedinca, jer tv, internet daju upravo te mogućnosti. Za Komšića jedino mogu reći da je najbjednija osoba koja se bavi politikom. Štoviše, mislim da je razarajući faktor za BiH, jer on radi sve što je u suprotnosti s Daytonom, presudama i volje Hrvata. Raspad Bodne je izvjestan, a neće moći niko optužiti ni Hrvate, ni Srbe.
Komšić 2022-2026
sinoć kod Senada onaj bivsi NATO dužnosnik lijepo reče. Entiteti nisu Daytonom dati da bi se napravila disolucija BiH. To je poruka i komsijama i susjedima a pogotovo lokalnim kvislinzima i izdajnicima Bosne. Nema trećeg niti će ga biti. Biće samo više demokratije i prava za svakog u BiH. To je sigurno!
milanovic je opasniji, zato sto njegova agresivna retorika i najgnusnije lazi siju mrznju i razdor medju narodima, pa politicki problem pretvara u medjuetnicki sukob izmedju hrvata i bosnjaka koji uopste ne postoji. plenkovic bar zadrzava osnovni nivo kulture, a govnar ide do nivoa da negira genocid u srebrenici.