Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strasne se stvari desavaju... iskreno saucesce porodicama ubijenih!
@dede16 momku ova trojica maltretirala brata ,inace naravno od ranije poznati policiji ,mali otisao po kalas i rjesio stvar,bgmi ja bi momka pustio na slobodu jer je ucinio uslugu gradu !!
Ubojstvo 3 dilera treba okarektirizirati kao društveno koristan rad i dodijeliti neku nagradu
E to je ta Evropa...
dakle lik pobio trojicu dilera koji su maltrezirali i ucjenjivali njega i brata, zbog navodnog nekog duga , lika treba odlikovati i pustiti, rijesio Split trojice kriminalaca, nje on kriv sto drzava i sud nisu svoje uradili na vrijeme
Trebala je Kolinda izaci u medije i reci da su Bosnjacke vlasti krive i dovele dzihadiste da uzrokuju nemire u Lipoj Nasoj Ne bi me cudilo
Ponovo lijepa DALMACIJA Boze sacuvaj
Bravo za momka, ubio je kriminslni olos koji je stitila policija jer je ta dilerska ganad odradjivsla prljavi posao za policiju. Steta sto ce sad covjek zbog gamadi lezat u zatvoru.
Slucaj je izgleda potresao i klix koji nas uporno truni sa vijestima iz inostranstva! Umjesto da pise, proziva i radi nesto za cist zrak u Sarajevu
Index kaže da je jedan od ubijenih 2003. usmrtio osmogodišnju djevojčicu ispred škole. Drugi je osuđivan zbog toga što je prevozio 2kg marihuane i pri tom poprilično bezobzirno vozio. Nisu uzorni građani ali niko nema pravo u stilu Vajata Erpa presuđivati..
Cuj konacno!? Pa zavrsili a nasi godinama ganjaju!
Treba to silovati
Made in Croatia,we made terorist
Hrvatski terorist
...radikalizacija katolika u RH???
Navodno je ubijen lihvar s pomoćnicima, a druga verzija je da Crnogorci nastavljaju obračun. U svakom slučaju nije netko nevin tako da🍿u ruke i livestream.
Takvi netrebaju ni da hodaju zemljom...