Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, ne daj da drugi postavljaju pravila, kao kod nas Dodik i Dragan.
A ti drugi im stvorili protektorat 😂 da zavrnu pipu 3 dana propao bi im projekat. Kanibalizam bi se probudio.
Bolje vam je sve drugo pa i nestanak Kosova nego da se i u Kosovu nametne tvorevina kao tzv rs u BiH. To bi bio drugi karcinom na Balkanu i jedan je previše vidite da prizivaju ratove i nova stradanja. Jedino rješenje za Balkan je uništenje i gašenje tzv rs-a.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodik republjik 😅 najveća greška na balkanskom poluostrvu. Zamisli da u hrvatskoj postoji dodik repunlika krajina i na kosovu dodik republika zso i sta znam još u crnoj gori da naprave neke republike i onda krenu u stvaranje srbskog sveta da svi srbi zive u jednoj drzavi. Fasisticki projekat velike srbije, mora se srezati u temelju, bravo Kurti, skidam kapu!
Sto su to potpisali ako ne zele? Cuj ono odbija nesto od Francuske hahaah
kada bude zajednica bošnjačkih i albanskih opčina u srbiji i vojvođana čak i roma onda pristanete nikakav problem pa ja
Pametni ljudi. Nisu kao nas Alija smotani koji je pristao na ovo
Nikako i ništa što liči na Dodika i manji entitet iz Bosne- ne prihvatajte. To vam je ludačka košulja sa dalekosežnim posljedicama!
Dolazi vrijeme kad će se srbija pitati u regionu, iz prostog razloga što ovi drugi ne pokazuju nikakvo liderstvo, niti samoopstojnost, kaj bi kolinda rekla
Srbija je sa ovim AV režimom u slobodnom padu, a padobrana nema.
znao je francek za ovo pa ih je lijepo da olujom, počistio... fino lepo.. ajjj ća....
Svaka vam cast nepomjerajte se ni centimeter Europa kao i cijeli svjet pokazuhje da u zemljama gdje su muslimani samo je robstvo opcija.
Tebe niko ne pita jednistavno moras...
hahaha evo vec 11 godina ne da zso kako sad mora mor se samo umreti .
malo i kurti da ga popusi...
bravooo Kosovo.. a nasa Ttrojka bi sigurno izglasala
BiH gradjani placaju gresku stvaranja Srbijanske hegemonisticke ispostave u BiH zvane entitet RS. Gradjani Kosova da uce sa loseg primjera BiH. Sve te drzave na svojim teritorijama nikad nebi dozvolile stvaranje entiteta sa takvim ovlastima koje su ideoloski pod kontrolom susjeda ili zemalja koje su na nj izvrsile ageesiju. Nek Francuska osnuje Alzirski, Marokanski ili Njemacki entitet u okviru svoje drzave pa bi onda i imala obraz da nesto trazi
Francuske vlasti su uzrok zla vijekovima
Naravono dolazili u Sarajevo i ceta davali amanet da rokaju sjemi im okupatorsko
Francuska vlast ne Francuski narod je kriva i uzročnik je svakog zla u svijetu, vlasti Francuske su kroz istoriju pobili,popljackale,silovali,osakatile ...milijarde ljudi, Francuski narod pod hitno treba revoluciju, da zaštiti sebe a ostatak svijeta
Bravo! Ništa Kosovarima ne znači ni kandidatski status ni Vjeće Europe niti bilo šta drugo ako popuste i formiraju bilo kakvu instituciju koja bi bila srpska na Kosovu! Sve im drugo treba dati po standardima EU ali da se pitaju na određenoj teritoriji a da im se ne može spriječiti antiustavno dijelivanje to ne dajte! Pa Srbi ionako ne žele u EU, njih interesuje samo velika Srbija i Rusija!
Šajkača Macron uslovljava nakon što mu je Vučić izbrojao pare za avione