Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Vučić će sve potpisati, pozatvarala BIA sve one koju su protiv potpisivanja nezavisnosti Kosova uključujući i novinara Zlatanovića i desetine njih.
Vucko hapsi ko se protivi priznanju kosova
vučko je pićić. nikad većeg čovjeka nisam vidio a takav pićić.
BosnaPrkosna123. Idi kozoyebac brani lendru je.o ti on kuju botovsku sto te okotila
"Kada bi Srbija postala istinski europska, u svom najboljem smislu, kao što su većina Bosanaca Evropljani i kao što smo mi pravi Evropljani, tenzije i problemi na Balkanu bi brzo nestali. Srbija je "slon u sobi" i o tome svi moramo da pričamo. Temeljni uzrok problema Srbije s Crnom Gorom, Bosnom i Hercegovinom, Sjevernom Makedonijom i Kosovom je ta rasistička ideologija srpske nadmoći. " Sustina.
'Mi kao Zapad ... ' daleko ste vi od Zapada.
Da u Prištinu pošaljemo Trojku - odmah bi se odrekli i autonomije, ako bi im se dalo neko mi istarstvo u Vladi Srbije.
Samo ne budite naivni.... Na ZSO ni po koju cijenu ne pristajte jer onda postajete druga BiH a to ne vodi nikuda - VJERUJTE mi imamo iskustva , nažalost ....
I ovu treba ukinuti...
Bravo Kosovarko..samo ostro..
Ni slucajno dopustiti toj genocidnoj tvorevini RS.
Vi se ne pitate nish. Ameri su vlasnici vas, i oni daju ZSO... A to je RS2 da bi beograd pustio ostatak kosova niz vodu. To je to.
nedajte ni po cjenu mira
tako je.samo ostro sa Cetnicima
samo gazite Vlahe mamu im Cetnicku.Nedaj te centimetra
Siz pula! Pozz od Vlauce
Samo nas, merhametlija Aljo, rahmetlija, poguran od SANU, daje blentitet kojem daje pa skoro nezavisnost.
Koje razlike između Donika Gervalla-Schwarz i bivše BiH ministrice vanjskih poslopva. Ova putuje samo po Evropi i Americi, a naša po Pakistanu i opet Pakistanu
Zaboravila si dodati u ove ruske posrednike, Čovića i Milanovića
Srbija ce prije ili kasnije morati uvuci svoje pipke iz BiH,Crne Gore,Makedonije i Kosova.Ta pogresna politika da je Srbija gdje god ima srpski grob ih je dovela do ovog.Srbija nikad nije propustila priliku da propusti priliku N.Canak).