Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako vam treba dobrovoljaca, dolazim
otkud ti crna boja avatara kako ja nemam crnu boju wtf
ja sam malo lud
Srbi vjecito prave problem u Bosni, Crnoj Gori zato sto se prema njima odnosi lijepo a oni divljaci. Prave nered i na Kosovu, ali ih Kosovari dobro drze pod kontrolom. Pravili bi i u HR, ali ih tamo odmah poklope. Znaci, prema divljacima moras nastupati ostro i bez kompromisa.
Kosovari su za srpske fašiste pencilin. Nebeski narod a Albanija im otkinula sveti dio zemlje.
Srbi, taj nebeski narod hahaha, evo ih opet napadaju na kucnome pragu. Znate vrlo dobro da ste republiku srpsku platili Kosovom, ne pretvaratjte se vise nego traktore pa ozezi pravac Rume...
Daj ba više ovi Srbi imali da s kim nisu zakuhali evo 30+ godina petljata treba Vas UMIRITI, Slovenija, Hrvatska, BIH, Kosovo mislim daj više opametite se gledajte svoja posla i shvatite da ste jednaki na balkanu i čak manjina u nekim segmentima.... niko VAS SE NE BOJI !!!!!!
isti scenarij kao u bosni 90ih.. ne nasjedajte hoce rat pod plastom price o ugrozenosti
Ovi što su na traktorijadi zbrisali nakon moćne Oluje otišli na Kosovo u Albanske kuće. Nakon toga ih Kosovari istjerali. Gdje su sad ? Znal se išta ?
Dabodgo se tebi desilo da bjezis
Pakuju traktore opet.
Ne petljajte rasuće vas ko zvečku!
Sta se pravdate, znamo mi da Vucic laze.
Srpska propaganda , pa svi je znaju u regionu !
Pali bre traktore i pravac pickoustom u mother Servi kao sto je i sam pickousti uradio, ostavivši tudje onima koji ga vole i životima štite!
kako nisu njihov portal "kohaditore" objavio snimak kolone ROSU.
Nije valjda da srbi lažu🤣
Treba nam haos opet Da zavrsimo pricu oko granica
Znamo da niste Lazu opet Jel moguce da ti ljudi govore svojoj djeci da je uredu lagati
Prc Milojka!