Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poenta i jeste da se zivot zlocinaca ucini nepodnosljivim, da se drugi ne upuste u slicne rabote. Lijepi strah
Joj kako volim ovog Kurtija! Jedini koji politickom Beogradu razvlaci pamet, kao sto je oni razvlace ostalim komsijskim zemljama.
Jeli i dalje Kosovo Srbija? Sad će vucko sazvati sastanak za nacionalnu bezbrižnost. Mali će plakati jedni drugima i kući. A vučko će da dramatizuje kako on zna. Malo skine naočale, pa malo duma, pa prodaja mu,a pod bubrege Srbijancima i to je to. Kosovari kapa dole za vašu državu. Tako se radi sa njima.
Samo hapsiti.
Kad krene ... do Egeja nema zaustavljanja
Vlast u Beogradu smatra terorom ako uhapsis ubice. Šta imamo dalje pričati.
Kako vodim, nije na svakoj banderi postavljena zastava? Znaci li to da Srbi odustaju od Kosova?
Sad će ih uhhh ahhhh grebati
Apsi to i u ka vez.
Srbi ne daju tijelo Fatona i onda to ovako bude
Phaeton
Samo hapsi ratne zločince
Samo hapsi Kurti legendo
Kurti je učitelj za političare na balkanskim prostorima! Kurti već postaje sve popularniji u Srbiji kod slobodnih gradjana i sve više izražavaju stav da bi voljeli da imaju nekoga na čelu Srbije poput Kurtija! Btw kada su Kurtija pustili iz zatvora još u vremenima kada je tek postao punoljetan pred novinarima nije ništa ružno pričao o srpskom Narodu već je naprotiv rekao da se bori i za slobodu srpskog naroda koji pati pod diktaturama raznih miloševića
samo hapsit , sto su radili nedjela
Čestitke za Državu Kosovo