Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako mu je i tatica par dana prije " bljeska" i " oluje" u Hrvatdkoj isao u Glinu da huska Srbe, pa se ispalio nazad u Srbiju a narod nastradao.Ovo je bolesna porodica.
Ali ti je Danilo, kojeg si ti i poslao da provocira, herojski skinuo majcu...
🤣🤣🤣🤣
A da je prošao, likovali bi.... Jer i ovako opet likuju... Narod koji sve poraze svojom maštom pretvori u pobjede. Čudo jedno.
Trebo je i majku povesti sa Sodom,mozda bi ona volela da vidi K osovo
Kosovari su primjer kako se čuva država
Koja budaletina mozes biti da posaljes sina sa provokatorskom majicom.Tacno Rosu treba bubrege da im odvali,svima redom.
Samo što ti stariji Vučiću skidaš gaće a ovaj mali majicu...
Ja sam cuo da su ga karali dole
Bravo za Kosovare, a ne ko ove naše pički.e
Srbi su genocidan narod. Niko ih ne voli osim rusa
Joj ja ovog Vucica usre usranog.
Ne zna se ko je „lepsi“?!!
Vucic stalno provocira a onda optuzuje Kurtija da zeli rat.
Na slici generacijski abortus
To se desi kad ne vodiš racuna o tome sta ti dijete oblaci. Danilo je zrtva ocevog ega. Sve je u nafuravanju i navijackom zargonu. Sto bi rekli Zemunci: Ojadili smo ih, brate!
Trebali su i gaće da mu skinu.....to bi bila najbolja opcije.....i prc