Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi cekamo 30 godina da nam bude bolje,uvijek nesto nemoj,de ustupi,de popusti,konsenzus i druge gluposti,presjeci jednom pa nek bude sta ce biti,prodje nas zivot nadajuci se..
Pa i prolaz je bio izmedju Istočne i Zapadne Njemačke usred podijeljenog Berlina, kakva je logika da se put i prelaz ne koristi? Valjda putevi i mostovi služe da narod može prolaziti..
Ispratite te KFORovce prego granice u Srbiju.
Koja je svrha mosta ako se preko njeg ne moze prec
KOSOVSKA OLUJA
Cuj popili kaVu, jeste ovaj tekst kopirali illi sami pisali?
"Otvaranje mosta dovešće do sukoba i rata." Zanimljiva logika, dosad se uvijek govorilo da mostovi spajaju ljude. Opet taj izvrnuto-obrnuti S - svet...
gooUser1722027325 Ne bi li valjda svi složno trebali raditi na otvaranju mosta? Ili treba guditi istu priču zadnjih 30 godina (uz povremeno dodavanje novih fraza tipa: "Kurtijev teror"), i onda očekivati nešto drugo osim zle krvi i stalnih sukoba?
Ako mostovi spajaju ljude, hoćemo li jedno pet-šest na Drini da napravimo, zajedno, da se spojimo ko ljudi?
samo jako
Živjeti slobodno.
sta oni misle kako će kada US ode, to će biti interesantna prestava
Kosovo sad ima oruzje može se braniti