Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Albanci na kosovu imaju problem,veci nego u BiH,masovno odlaze u inostranstvo,jer kod njih bas nista ne radi,cak idu i u Srbiju da rade.
KAKO SU MANGUPI KAD ZAPAD STOJI IZA NJIH A KAD JE BILO I KAD JE TREBALO BRANIT DRZAVU SVI SE RAZBJEŽALI. SJECAM SE KOSOVA U TO VRIJEME MIŠEVI
Šta de tu sada problem? Svoji su na svome!
Čačkajte , čačkajte kako hoćete , ali nećete dokle hoćete !!!
Ako Ameri dignu ruke od Kosova kao što su od Avganistana, biće krvi do koljena. Kosovari u nekom mogućem ratu protiv Srbije imaju šanse kao Tajvan protiv Kine. Zato, bema nikakve potrebe da provocirate, a o provokaciji je riječ, da vam se to ne vrati kao bumerang.
Albanci su teritorialno največji dobitnici od razpada sfrj
Vjerovatno su pokleknuli raditi nesto provokativni isprovocirani srbijanskim zastavama po Kosovu. Tako da ih razumijem, ali ne opravdavam jer se poistovjecuju sa srpskim nacionalistima.
Svako ko podjebaje zajebaje i vrijedja Srbiju je moja raja. Bravo za albance.
Albanci bi trebali pisati knjige “kako prestati biti merhametluk narod, ocuvati svoj narod, i pregazit rusitelje” i to bi samo trebali radi nas Bosnja da napisu, mozda bi onda prestali biti ovce za klanje svakih 50 godina.
MasAllah 👏👏👏👏
Prcaju šiptari, ne vade. :)
Oduzeti zastavu,vratiti je oficijalno Enver Hoxdi,a policajce otpustiti,za primjer ostalim.Treba samo da se slikaju sa zastavom Kosova oficijalnom,i u jeku tenzija ne provociraju nikoga.
Kada Rusija poklekne Srbija se nema čemu nadati! Jača je Albanija i Kosovo.
Da vide srbi kako je kad neko stalno provocira
Imamo mi iste provokacije od naših susjeda europejaca uzp stovatelja, ni jedno ni drugo ne vodi dobru.
To nije samo zastava Albanije, ona je i nacionalni simbol svih Albanaca, bez obzira na to gde se nalaze. Zastava Kosova🇽🇰 je državna zastava, ali nacionalna zastava albanaca je 🇦🇱. Iz regiona smo ovo trebali znati. Naročito stranica s vijestima.
Kako to mogu raditi u srcu Srbije ne razumijem