Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vucic bi da od zajednice srpskih opstina napravi srpski svet po uzoru na RS sa namjerom, kao u BIH, da to u dogledno vrjeme pripoji Srbiji.
Normalno. Tako treba i bit ce tako.
NE DAJTE BRAĆO ALBANCI NE DAJTEEEEE
Oni se pitaju isto koliko i Ukrajinci
@gooUser1717879522 ido do Republike Kosova pa vidi ko se šta pita
'Ochemo zaednitsu boshachkikh opshtina na Sanaku!
Ne razumem što se Bošnjaci toliko bore da Kosovo bude albansko?
Samo vraćamo milo za drago onim koji su zaslužili.
Niko se ne more boriti, pogotovo od Bosnjaka. Kosova je Albansko...ako nisi to znao onda zove se nesto Internet mozes uci i citati.
Vec desetljecima se ovi sa belim kapicama izrugivaju Briselskom ugovoru i formiranju Srpshi zajednica. To se ne moze preskociti. Prvo to pa nadalje. Dragi Srbi ne popustajte.
Žao mi je što moram da vam kažem da su sve karte prodate. Vlasnici su na svom mjestu. NIJE dozvoljen ulazak strancima u kuću.
Bosnjaci u Sandzaku trebaju takodje traziti zajednicu opcina sa bosnjackom vecinom, pa da vidimo kako ce na to vucko da reaguje. Ne radi drugom, sto ne zelis da se tebi desi.
kosovari bolje vam je biti u ovom sad statusu ovako nego da dozvolite novi rs na svom teritoriju,ako dozvolite bit ce vam kao i nama kao sto vidite.
Ne brini brate, uradili smo domaći sa šajkačama. Taj film je odavno nestao.
Dobijete li tu zajednicu, imat ce te pakao od zivota
Naravno, prvo implementacija Briselskog sporazuma! Šta je tu nejasno!
Pozdrav gen Ocidaši
poz pot urice
gen t ko i komplexi gara vih tur
Bilo kakvi pregovori sa anamo njima su suludi.
Lajcak je najveci u hljeb
lajcak je vucicev lobi to svi zbaju jos od vremena dok je bio vispki p u Bih
Ne smije u nazivu biti ime njihovo smiješno, niti išta slično. Nemaju ništa s Kosovom. Čuj ono bi tuđu teritoriju. Imaju pravo samo na kupovinu kao fizičko lice.
Kosovo i Metohija je autentična srpska teritorija.
Šta srpski pregovarač kaže to vas ne zanima?
Na našim greškama učite šta znači formiranje Zajednice srba na Kosovu učite na našem primjeru šumske. Da će političari 40 narednih godina dizati vam tenzije i sprječavati bilo kakav napredak za građane sve sa ciljem osiromašenja građana radi uvijek iste priče nacionalizma tenzija, to vam sve rade neobrazovani političari koji hoće da mi ostanemo bijeda zatucana da nas mogu uzimati lopatom
Bravo za komentar