Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponekad mi se cini da gledam Monty Python show ili nadrealiste. Albanci hapse Srbe, hej! Prije 30 godina gušili su svaki pokušaj Albanaca za slobodom. Sve se vrati istom šakom....
To je zato sto su Albanci drzavotvoran Narod koji vode politicari koji su Albanski patrioti za razliku od Bosnjaka za koje vazi sve suprotno od ovoga navedenog. Albanci su od "Autonomne Pokraine" napravili Republiku, a Bosnjaci su sa "svojim" UDBAskim politicarima od Republike svedeni na Frtaljistan koji se sastoji od medjusobno nepovezanih Enklava koje klize ka Palestinskom scenariju.
Samo ne popustaj divljacima. Srbija placa drzavne sluzbenike koji rade u drugoj drzavi!!! To je dovoljno da se vidi odakle smrdi. Bas tu sijeci, to ti je gnojno mjesto.
Međunarodni sud u Haagu: načelo državnog suvereniteta u međunarodnom je pravu važno, ali od tog je prava ‘starije’ pravo na zaštitu individualnih i kolektivnih ljudskih prava. Agresivnom vladavinom nad Kosovom, koja je došla do ruba genocida nad Albancima, Srbija je izgubila pravo na to da insistira na svom državnom suverenitetu na tom području, a stanovnici Kosova stekli su pravo na proglašenje neovisnosti, kako bi zaštitili svoja temeljna prava”. Kratko i jasno.
Samo rokaj
Samo da rata ne bude!
Do beograda!
Salji vojsku Albine da im se trag zametne na Balkanu amin smecariu agresorski
Iz oblasti obrazovanja ? Zato i jesmo mi balkanci prcija, kad nam neko ko treba djecu edukovati, ispljuvava iz poganih usta nacionalizam...ovo je saka huligana, da se krene pucati bjezalo bi kud ga noge nose, nikad ne bi protestovao....
napućkat će chetnici kamenjarce na vas bobanove
"probio se narod", srbin
Samo tuci, i nikad ne stani.
Kurti prebaci balvane na traktorima na jug Srbije
Šta napraviti sa Srbima, blago se Hrvatskoj
Sto prije sklanjajte balvane s ceste!
Nece na dobro..