Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tamo gdje oni imaju pravo nema napredka...samo jaka centralitovana drzavaa sa jakim ingerencijama se moze suorostaviti..nasrtajima na suverenitet..zato Sptari pamet u glavu...bilje biti ponosni siromah nego bogati sluga poslusnik..placenik izdajnik.
@naivan I nije zajednica srpskih opština nego zajednica opština sa srpskom većinom.
Braco Kosovari, ne dajte im novu republiku srpsku pa da vam rade ovo sto rade Bosni, taman kad bi vas neko bombardovao.
Bravo Kurti , nedaj svoje po svaku cijenu...bravo
Zamisli da imamo jednog vođu, samo jednog bh. vođu kao što je Kurti. Da li bi bilo više 9. Januara? Ali naše su vođe aktivne samo mjesec dana - pred izbore.
Mi možemo samo učiti od Albanaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
G. Kurti može držati predavanja BH političarima
Kako srba nije stid kad srbi u sjevernoj Mitrovici već 24 godine ne plaćaju poreze,struju,vodu,telefon ,primaju plate od Kosova i srbije i takve privilegije nema niko na svijetu.Dosta su srbi 100 godina u dvije bivše Jugoslavije-srboslavije imali najveće privilegije u odnosu na druge narode.
Kakvo god bude unutrašnje ustrojsvo Republike Kosovo srbi će biti getoizirani.Sjeverna Mitrovica ima manje od 10 hiljada stanovnika.Po posljednjem popisu stanovništva na Kosovu iz 2011godine na Kosovu ima 1.47 posto srba odnosno 25 hiljada.Danas srba na Kosovu de facto ima manje od 1 posto.
Sram da ih bude
Tako je niposto nedaj vidis mi Bosanci I Hercegovci kako se borimo za stolice dadose i g
KUr ti uvali ti kruti kurti
SAO MAO i HAO....
Nemojte ponovit nasu gresku...makar ratovali
Svaka legalizacija geografskog pojma 'srpska' je zapravo zapisavanje ideoloske velike srbije, udar na suverenitet Kosova...to Kosovari znaju
Nadam se da nisu budale kao mi u BiH, ne dajte ništa gdje ima nazi srpsko. Oni to odmah smatraju da samo njihov opanak može tu živjeti i raditi. Nema srpskih općina na Kosovu samo općine sa većinom građana koji su srpske nacionalnosti
Tacno
Svaka cast ovom covjeku gigant je,a ne ko nasi lihvari samo gledaju gdje mogu marku kome otet
Ne daj Kurti da imate kancer u svojoj državi.Nikad napretka nećete imati, evo vidi nas😍
Na ovome primjeru se vide sve lazi Alije Izetbegovica i ostalih Bosanskih UDBAsa i posrbica. Ovaj Lajcak je 100% Srbski igrac ali je nemocan da donese neku odluku na stetu Albanaca jer mu to ne dozvoljavaju Kosovski politicari. Nama je Alija prodo pricu da Ga je Holbruk primoro da podpise Deyton. Ovomvrstom lazi se jos uvijek sluze Bakir i., Niksic, Konakovic... i ostali podmetnuti nam KOSovci.
ma ja nisu to merhametli Bosnje..
Ne daj se Kurti legendo blefiraju neka je na sramotu Amerikancima da opet srbiima daje neke nove republike srpske