Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nama uvaliste i kantone i entitete
Budale ste Kosovari moji ako vam uvale tamosnju RS. Vidjet cete sta je ludjacka kosulja.
User…124132 najveci lazljivci i mitonani na svijetu, da NATO nije zaustavio ofanzivu sad bi pjevali kao Let3, mama kupila traktora. Ali, ucite vi djecu laznoj istoriji, da su srbi nekakvi pacenici i citav svijet protiv nebeskog naroda. A, kad Erdogan dodje svi na koljenima. Iskonski strah nekih novih 500 godina poltronstva
Albanci imaju cilj u politici koju vode, do sada su ciljeve ostvarivali. Nije to kao u Bošnjaka kada osvoje vlast; da se uhljebim ja, supruga, dijete, porodica…. i onda kuknjava kako su svi protiv Bošnjaka. Valja učiti od Albanaca.
Ko prihvati nesto i dobije a u svakom slucaju imaju podrsku Pariza i Berlina. Dok Srbiji sad niko vise nemoze pomoci osim oni sami sebi
U Beogradu je 1991 godine živjelo 280 hiljada Hrvata,280 hiljada Albanaca i 200 hiljada Bošnjaka. srbija danas skoro i ne spominje prisustvo ove 3 nacije u Beogradu.U srbiji živi de facto 2 miliona ROMA a srbi ih prikazuju da ih ima samo 100 hiljada.Dobro je rekao Dobrica Ćosić niko ne laže kao što srbin laže.
I baba bi se hebala da moze ....KUrti......
Budale ste Kosovari moji ako vam uvale tamosnju RS. Vidjet cete sta je ludjacka kosulja.
Biće sporazum za jedno 20 godina, da su spremni razgovarati o sporazumu.
Kosovo izgubljeno onog momenta kada su krenuli sa tenkovima na Hrvatsku a narod ih ispraćao i bacao cvijeće na tenkove.
Priznanje međusobno i otvaranje ambasada i zatvorite pricu
Čekaj malo. Znači Srbija je u stvari priznala Kosovo. Čemu onda drama?
Dogovorili se: zapadni Balkan ide zapadu/NATO, istočna Ukrajina ide Rusima
U Preševskoj dolini Albanci su prebrojali 158 hiljada Albanaca koji nemaju nikakva prava a po posljednjem popisu na Kosovu 2011 god. bilo je 1,47 posto srba ili 25 hiljada a danas ih ima manje od 1posto i njima hoće da prave nekakve srpske opštine i to u praksi neće proći.MORA POSTOJATI RECIPROCITET:
Sto ti kišobrana najebo si vučko!
I eto ga priznato je Kosovo au