Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlaha nema oko 3% u Republici Kosova. 🇦🇱
Bosna ni na šta ne liči zbog iste te zajednice samo je tzv rs, KURTI NE DAJ DA OD KOSOVA NAPRAVE JAVAŠLUK KAO OD BOSNE !!!
bravo Kurti, na.prdi nogom sve strance muljatore koji su korumpirani sljam,,tudjim kur.cem mlate fgloginje i hoce kao odlucuju o tvojoj domovini...samo ih sutni odakle su dosli
Kažu da će u svih 10 biti vučić, kakva tu može biti panika?
Jaro mescini tvoja karijera je u zalasku... Sve mirise na to. Tebi je vuna, ne Srbiji
Ovdje na Balkanu svi bi drzavu.Pa cak i komsijinu medju.Pa i u svojim kucama nedaju ukucanima da zive.
Svaka ti cast, ti i tvoja Drzava ste prijatelj nase Drzave i naseg glavnog Grada, imas podrsku 56 Posto Muslimana Bosnjaka Bosne i Hercegovine! Nedaj te pedalj svoje Drzave ni vlasti, vidjeli smo sta rade Srbijanksi minsitri gledaju Filmove kod njih jedan vlada ostali su samo tu radi ko biva neke demokratije ozbiljne Politike.
Kako bosnjak razmislja o svojim sugradjanima: Jebi ih ti kad vec mi nemozemo. fenomenalno .
ZBO u Srbiji
Čišće je tih 5% pripojiti Srbiji nego ZSO na Kosovu
J ih kurti kad mi ne mozemo, ne potpisuj nista samo karaj