Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odgovrara i Zapadu, tako zaradjuju i spasavaju se kraha desetinama godina. Pogledajte koliko su ratova pokrenuli u zadnjih 40 godina.
Promašio je temu ovaj gospodin koji uzgaja koze. Srbija ide u NATO, to se nece svidjeti ni Srbima cak :)))
@..440: h8er je u pravu. Kakve veze ima njegova izjava sa tvojim pricom? Tih 2g mozga moraju razumjeti da Amerika ima veci utjecaj na zapadnoj Evropi i mozda na Balkanu, ali to ne znaci da svi rade sta oni hoce. To ti je prica iz teorija zavjere. Nista drugo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A Britanci lože po staroj imperijalnoj - divide et impera.
@Uran: Ne znam sta ti tu smeta? Srbija prodaje oruzije Ukraini bez ikakvog srama. Kao braca Rusi itd., a iza ledja se prodaje oruzije koje tu bracu ubija. Sta se vi onda imate rugati Britancima?
Bravo Kurti, pogodak u sridu. 100% dobra analiza Balkana.
Čitao sam sve do kad reče da je Kosovo najdemokratskija zemlja, auuuu pretjera ga ti
Konstantna mantra zapad i Amerika nas zavadili.Ko eto došli oni u moje selo i natjerali nas da se ubijamo.
vidi botovcine kako lajkuju medjusobni komentari
Jedino kome odgovara je Izraelu , jer boli Rusa briga ima svog posla ne igra igre igre magle a Izralu odgovara zbog preusmjeravanja fokusa
Jedina medjunardona rezolucija koja ima pravnu tezinu je 1244 saveta UN podrazumeva mogucnost poveatka ovranicenih snaga republike Srbije na teritoriju KIM. Clanica UN-a sprovodi operaciki protvi teritorije koja nije clanica UN sa pravima iz rezolucije koja podrazumeva ulazak snaga Republike Srbije. To vam je dejure de dakto je nesto drugo pa svima jasno da nece i ne moze ali de jure. A posto se nenpsotuje imamo Ukrainu a imacemo mnogo toga u narednim godinama.
Nesic je glavni komandant , udarna igla
Napašće to je sigurno jer jedino tako se Kosovo moze vratiti ali samo dok se amerikanci i rusi dogovore. ko kome. šta kome. gdje kome.ili Da nekom pametnom iz EU padne na pamet da nas primi i da stavi tačku na te vise granice
BiH bi primili davno da nema RS u njoj. Oni neće vas, jer ljudi ne žele probleme. Dovoljan im je jedan Orban. Sa Dodikom i Vučicem bi potonuli ko RS i Stbija.
Zato će Vučić raskopati pola Šumadie zbog litija.
Zato će Vučić raskopati pola Šumadie zbog litija.
Nažalost dok pojedini Bošnjački lideri shvate da če nam biti isto kao 1992 god kad smo se nadali pomoći Evrope i Amerike a zna se kako smo prošli u pamet Bošnjaci
Ma nece oni su miroljubiv narod
Mi čekamo Srbiju da započne nešto što se davno trebalo ispraviti BiH onakva kakva treba biti.
Bosnjaci, vakat stize
Ma oni misle da če nam kršćanska evropa pomoči Use I u svoje kljuse
Sa Albanijom kao partnerom nemogu vam nista, a nit smiju. Ostro i mudro samo.