Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija je glavni faktor nemira na Balkanu!!!
I ante pavelić je slično razmišljao
...bitno je šta je mislio Draža i Nedić dok su tamanili Srbe i Jevreje 😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Logican zakljucak, obzirom da je ona jedini faktor koji narusava mir na Balkanu.
LAVROVE, zar treba da se tako iskusni i ugledni diplomata kompromitira radi umišljene srpske veličine, koja je zapravi gnijezdilište malih i nebitnih stršljenova.
🤣😂😂eeee...da je znati sta su oni izmedju sebe pricali...bilo bi fino jel de 😂😂😂😂
Pa gdje si konjoslave ?
Je li ovo onaj što su ga Komšić i Džaferović od*ebali?
I Rusija je spala samo na Srbiju, pa svake nedjelje dolaze u posjetu. Inače ih niko drugi neće da primi, osim ako je riječ o nuklearnom naoružanju posto budale mogu uništiti i sebe i druge.
Sta bi sa ikonom odjednom zacutase svi
Lavrov: “Srbija je najvazniji faktor mira u regiji” Dudlashmoy: Ma dajte molim Vas druze Lavrov, stariji covjek a govori takve glupisti, pa gdje to ima”.
nemoj o nama razgovarati, ikone ti
jest i najveci remetilacki faktor mira na balkanu srbi su najvece zlo na kugli zemaljskoj da zive pored Rusije i Rusiju bi napali
Правильно, брат Сергей, Сербия и Россия навсегда! 🇷🇸🇷🇺
Zavisi koji dio historije se gleda. Ove što pljuju po defaultu da podsjetim da je Srbija oslobodila i komšije od Austrije a i u WWII najveće žrtve podnijeli Srbi. I to i za sve ostale, meni nije problem priznati. Za zločine 90tih se odgovaralo kao nikada u historiji. Stanite malo na loptu i sagledajte sve činjenice, ne mrzite svoje susjede. Moramo da se dogovoramo samo tako imamo budućnost.
Opet pejs kopi.
Da nema srbije ovdje bi davno bio zapad zapada i mir i blagostanje. E toliko o srbiji kao faktoru mira.
Moderna Srbija je 150 godina starija od medjunarodnog protektorata zvanog BiH. Jos nisi ni napravio drzavu a lajes na tudju.
Sve je jasno sad-Rusija je aminovala gubitak Srba u pogledu Kosova (iz prostog razloga što je Kosovo američko), ali zato će im dozvoliti da rasturaju BiH i već gledaju RS kao sastav Srbije. Ne bi Vučić inače onako mirno gledao kako gubi Kosovo, obećali su mu da će ga podržati u BiH kad Dodo krene sa svojim idiotarijama.
Lavrov: Razgovarali smo o Balkanu, Srbija je najvažniji faktor mira u regiji.... Uzimajući u obzir mogućnosti i težnje zemalja u okruženju, može se isto tako reći da je Srbija isto tako najvažniji remetilački faktor na balkanu
Taško Načić: "Ne brinite, puška je zakočena!" 😂😂😂🤣🤣🤣