Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mučno mi od licemjerja sa obje strane. Svi poznaju realnost zbog čega sve ovo i glumataju i drame kao neke mahaluše.
Francuska i Srbija imaju duboke veze, posebno preko kralja. Ko je 1992 sletio u Sarajevu i rekao svijetu nista se u BiH ne dešava vidis da je sigurno koje zemlje predsednik i koje nacije? Sami sebi odg.
Iza svih ovih slatkih riječi krije se dogovor o odlaganju francuskog nuklearnog otpada na teritoriju Srbije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iskreni moramo mi (Balkanci) barem biti prema sebi. USA, Germany,France, China, Turska, Arapi su kupili naše zemlje. Većina se ne interesuje da su se zemlje zadužile i da nam oni diktiraju život. Puno hvala političarima i ko fol nacionalistima. Sluge smo u većini postali i ostat ćemo. Pogledajte, kome pripadaju banke, autoputevi, financijski glavni sektori i onda pametnom dovoljno.
Sta je to Turska kupila? Ovi ostali su ekonomski giganti i ne kopcam da li si Tursku ubacio jer ona je vama bosnjacima san i uzor ili ima tu istine -
Divoora sine..vidiš tvoj problem il većine? vi ste nažalost puni neke glupe mržnje i il vas ne zanima il ste tupi! Turske investicije u Srbiju su se za desetak godina popele sa milion dolara (855.000 eura) na 200 miliona dolara (171 miliona eura), a broj kompanija u turskom vlasništvu je premašio brojku od 800 i zapošljavaju gotovo 10.000 radnika. Prave autoput, daju kredite i oni upravljaju dalje u Srbiji. Ima bruka novih projekata.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Mitterrand junior
Ima jedna legendarna i tačna izjava bivšeg državnog Sekretara za vanjske poslove USA Kisindžera:Dok si nam neprijatelj imaš neke šanse ali kada nam postaneš prijatelj to je fatalno po tebe! Amin!
Ovaj sto govori za Tursku ovo ono nigdje veze Turska je 18 ekonomija po nominalnom BDP-u a po PPP je negdje 50-a a najposjećeniji grad je Bangkok pa Pariz Turska je siromasna država
Oko moje.pa lagati čim zineš. Bangkok hahahahahahaha. Evo oko moje makar su ove stvari lako povjerljive. https://www.cnbc.com/amp/2024/02/11/new-report-top-10-destinations-for-international-travel-in-2023.html / https://www.cia.gov/the-world-factbook/field/real-gdp-purchasing-power-parity/country-comparison/ / https://en.m.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Turkey
Petlja patuljak sa Guskom
Sta bi sa rezolucijom? Bankrotira li Srbija?
Dvojica od mnogih bolesnih politički vladara na planeti zemlji.
Hahaha
A JEL TE VUĆIĆ PITAO ŠTO BOLAN FRANCUSKA GLASA ZA REZOLUCIJU? JEL VULIN ZADRZAO I MACRONA NA GRANICI JER KOLIKO ZNAM I ON KAO SEVERINA PRIZNAJU GENOCID U SREBRENICI? EDI
Tako i ja kada uzmem novcw pavo mi je drag kuoac. Odmah kintam sta bi mu jos mogao tusnuti
Tuhno im čovjek avione za bruku milijardi i sad kao dragi prijatelji. To kada se prevede znači levati jedni sad se vadite a kad se izvadite eto nas opet.
Pričate Srbija daje Francudkoj ovo, Njemačkoj ono... Srbija radi, sarađuje sa velikim silama, a šta radi BiH? Ništa... Svi joj ređa okrenuli, nikome nije bitna... Od rezolucija se ne živi..
Opet ces ti Vucicu na stolicu..
Sve Putin gleda samo se vi zezajte Srbi
top aerodrom imate ali ceste po srbiji kako treba nemate, prolazi se ljudima kroz kuce kad se putuje
Znači LITIJUM ide ?