Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu ga pitali na granici sta misli o genocidu u Srebrenici?
Francuzi priznali Republiku Kosovo i bombardovali 1995 i 1999 a nisu vam nikad ni zaboravili vezanje vojnika i pilota uz stubove u Bosni.
Macron: Šta ima? Vučić: Imam jednu polovnjaču za tebe! Macron: Postarija a? Takve volim! Vučić: I poviša, ako ti ne smeta..
Ovako je svojevremeno Bakir docekivao Evropske drzavnike, pravio talove, gajio prijateljstva ...Oh pardon, malo sam se zbunio. Nije Bakir nikad znao da lobira, jedino je Iranskog politicara jednom primio. Erdogana pozove na svadbu da mu bude kum kcerki, a ovaj odmah doda dzamiju u Hrvatskoj, auto put u rs , fabriku u Srbiji.
Kako bi mu on obradio supi.
kako se slatko gledaju u oči
Macron dolazi da se potpiše ugovor o isporuci 12 Rafala uključujući obuku za održavanje, remont i naoružavanje 3 milijarde . Koliko je to godišnjih budžeta BiH?
Onih na maketi kao s300.
Opet Federacija ima vece penzije i invalidnine od srbije.
Od kad je glagol "podudatli" govor mržnje?
Sta ce Seve reci na sve ovo?
Ne bavi se Seve njima nego oni sa Seve, velika razlika! Njima je Seve potrebna da skrenu paznju sa rasprodajom drzave i litijuma!
Bio Svabo sad francuz, ovi su uporni da se litij kopa u Srbiji. Ide vanredna pres konferencija na pinku.
BRATSTVO I PRIJATELJSTVO PA I KAD SU VAS BOMBARDOVALI
Nek Vucic isto trazi od Francuza kroasane sa parizerom i majonezom
moze i francusku salatu
Hoće li to i Francuzi da kopaju?
Zar nije rekao da nema prijateljstva sa drzavama koje glasaju za rezoluciju? :D
Nisu vam oni prijatelji.rekli.su da je bio genocid u Srebrenici .Sto niste priveli Makrona bio sponzor rezolucije.
Jako mi prijateljstva