Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo po finansijama i odmah prestanete lajati,jeste se uzdigli,stop Orbanijadi.
Tako treba i po Bošnjacima koji krše dejtonski sporazum
Bošnjaci krše Dejtonski ustav? Meanwhile, šatorski vođa bosanskih pravoslavaca kumuje sa istim Orbanom, sa Putinom kojem su uvedene sankcije, poziva ga kod nas, i govori da nema suživota sa muslimanima. Ali, hej, Bošnjaci krše Dejtonski ustav😕
Odma izbacit iz Eu i nek vrate sto su potrosili.Neka se pridruse rujanima i jesu za njih.
Nada zadnja umire😀
Et vam kepeca nek vas pogura sa plinom i naftom, sto kmečite sada.
Ej druze, kepec ne daje on samo otima i krade...
Tipove kao sto je madjarski vepar ili onaj nas laktaski treba opaliti ili po glavi ili po dzepu pa da dodju pameti
Bošnjoo bi izbacio nekoga iz EU a on stoji u nekoj čekaonici iste te EU i nada se već skoro 30 godina da će ga neko pozvati da uđe....Ne nadaj se doobri mooj Boošnjoo...izbaciće te i iz čekaonice....Ukrajina, Moldavija, Albanija dobiše status kandidata a Vi??
BiH ce u EU skupa sa Turskom.😀
Klošari, treba vam sve oduzeti!
Čuj, napraviš niz srranja, i kad dođe vrijeme da ti se naplati to, ti se nadaš nekom božijem čudu hahahah
Yebo vas Do-dick
Ma odma ih iskljuciti iz svega.Nije do Orbana vec do onih koji su ga izabrali.On samo provodi ono sto narod hoce.Znaci iskljucit odmah i obustavit finansiranje pa onda mogu paprike kiselit i salatu za zimnice i ajvar pravit.To ce im podici bdp.Hahahaha
Opet po narodu radi jedne budale. A izabrase gospodina Orbana velikom vecinom pa eto onda kako ste zasluzili.
Siromasni Madjari dignu se a kad se pipa zatvori onda dreče
Zato se sada spremite i izradite Plan za likvidaciju Milorada i Orhana kada bude u posjeti. Odbrana im je ameterska isto kao Lukacovi ameteri iz kombija. Drzali smo ih na nisanu RPG-om samo zajebao jedan pasant sa malom djecom inace bi izgorili svi u njim i pored njega,malo je falilo..Dodik se mora likvidirati za svoje rijeci ce odgovarati !! Rat je Ljudi otvorite oci. Ko moze neka u nese exploziv u restoran Gorice Dodik i neka digne u zrak, u supeotnom krmak se nada nas u zrak da dize.
Orbane, nacisto na baterije! Vraćaj orden Vučiću!
Ja mislim da je to sve zbog Nazi politike. Manje Nazi=Više 💶💶💶
treba vas izbaciti iz eu usranim motkama kad je guzovace daj a radite protiv jedinstva eu