Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krenuli Srbi s stimanjem izbora.
Balkanske zemlje nemaju fer i poštene izbore. Sve se namješta. Obavještajne agencije susjednih zemalja rade punom parom. I kad opet neko pobijedi pored svega toga onda neki stranci ponište volju građana i nametnu volju preferiranih nacija velikodrzavnih projekata. Demokratija je iluzija.
Završite vijest do kraja. Obavjestite nas i gdje sav taj materijal štampan.
Završite vijest do kraja. Obavjestite nas i gdje sav taj materijal štampan.
Mile lopov pokušava ponovo da krade.
Srbi su maheri uz pomoć Rusije da pokradu izbore i da ih namjeste da su pobjednici iako su manjina u Crnoj Gori. Ovo je djelo Vucica i njegove službe kriminalističke, on je najvece zlo na ovim prostorima on će da pokrene rat naoruzao se nije dzabe, njega i Srbe treba sankcionisati i kazniti, u Ukrajini podrzava Ruse, a osudzuje ih kao fol u dogovoru sa Rusima.
DPS ovo ne radi i nije radio, nego odmah Srbi...
Kod srba nista novo. Sva pogan od njih dolazi i sve je za ocekivati.
Jakov Milatovic Covjek kojeg Podrzavaju Aleksandar Vuci, Seselj i Zukorlic i ostali Srbijanski nacionalisti i fasisti pametnom dosta da shvati ciji je covjek Zukorlic !
Srpska posla, vladali bi nad svima pod krinkom ugroženosti
Prepoznaje se rukopis SPC u svim podlostima i malverzacijama.
Sve zlo ovoga svijeta dolazi iz Srbije,!
Jeste, Srbija je uzrok svih nedaća na svijetu, svjetske krize, gladi u Africi, globalnog zagrijavanja, suše u Etiopiji, zemljotresa u Turskoj, cunamija u Indoneziji, rata u Ukrajini itd... Srbija je Pandorina kutija, pravo zlo ovog svijeta. 😋
Milo predjednik
Milo predjednik
Nego ko? Neka je vječna Crna Gora, komsije ne prepuštajte se SRB i nas uništavaju preko domaćih izdajnika...sretno Milo.
Izgubili tkz servi (došli iz Wallachie.)Kosovo pa hoće Crnu Goru.