Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O tome kako je sudjelovao u pljački Hercegovacke Banke ni riječi
Hoće li na forumu nastupiti Thompson, zna li se šta?
O tome kako je sudjelovao u pljački Hercegovacke Banke ni riječi
O tome kako je sudjelovao u pljački Hercegovacke Banke ni riječi
Visoki Poglavica je rekao svoje, haugh!! Hahahahahaha! Još samo da svi popušimo lulu mira ili kalumet ako nađete u križaljkama!
Kolonijalni upravitelj ide govoriti što planira uraditi sa dijelom kolonije koji mu se još nije oteo.
Šmit ima carska ovlaštenja dobru platu malo dodje beči se tu i tamo pozove da se smiri retorika i to je to od njega
Poslije foruma lagano kod Džeke na večeru! Hahahahaha!
i sta ce reci??? znamo da smo dali 2/3 vlasti separatstima i hajde eto sad nek se dogovore. nisu gradjanske ni zemlje oko nas pa ne mora biti ni Bosna.
Ovaj Covjek krsi Dejton najvise. Otkud mu pravo da vodi vanjsku politiku BiH? Gdjr pise u Dejtonu da on ide po forumima? Kao da je Schmidtt ministar vanjskih poslova, a Konak unutrasnjih. Ne zna se ko pije, ni ko placa, a Dodiku bi nesto rekli. Naoadaju Srbe zbog Svesrpskog Sabora, a Hrvatski Narodni Sabor ne smeta nikome. Croatian flowers
Čestitam osvojili ste salamu podrigusu javite se u centralu sns
Pa on je i postavio ovog "ministra"a zna da ne zna,pa mora raditi za njega!!
znal se kad shmit ce otici u rs il ce i dalje izvan rs da laprda i baca suplju....visoki predstavnik a nesmije i nikad nije sastao se sa nekim iz rs za vrijeme svog mandata
Prije će on u RS nego Komšić u većinski hrvatske dijelove BIH
"Meni su u Dubrovniku neki ljudi rekli da ni Sarajevo nije što je nekad bilo"