Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sto nisi kada si bila u Beogradu javno rekla da podnese ostavku?!! Sto samo petljamo i pretvaramo se kada negdje drugo dodjemo.
u Bosni nema Srba to su Bošnjaci pravoslavci tako kaže i Karadžić tvorac tzv rs. https://youtu.be/US-KKDaXubI
Jes zgodna Zorana..Ovo se zove dama a ima i godina finih. Instagramuse na haparatima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Slazem se sa Vulinom 100%,svi Srbi sa Balkana treba da zive u Srbiji.I tada bi bilo mira i napretka.
u Bosni nema Srba to su Bošnjaci pravoslavci tako kaže i Karadžić tvorac tzv rs. https://youtu.be/US-KKDaXubI
Šteta lijepa ali mržnjom zadojena. Da nije takva ne bi je Vučko pripazio.
Ne , vi ne mozete da pravite nešto u Bosni bez dozvole bosanske vlasti, kontate četalji?
Problem je što on nije samo "građanin" kako bi ti voljela da ga dobroćudno predstaviš, nego visoki zvaničnik opasne zemlje koja je izazvala nekoliko ratova na tu istu temu. Ne lupetaj
On je dionte vlade, nije gradjanin i treba da pazi sta govori. Mojne suplje
Jedno je imati snove, drugo je imati javni nastup, izjavu i dati je za medije pod javnom državnom titulom ministra, koju obnaša! Tada to više nisu "vlastiti snovi", no stav države! "imamo pravo na mišljenje, snove"..... Ista usr.aba mantra kod svakog! Ebo te, gdje vas nađu, svi isti, sličnost ko jaje jajetu! Ebeni mitomani, samo kod srba!
Nikakav mali Shengen Velika Srbija Open Balkan ne treba Bosni
a sta vi radite da takve smradove potjerate iz vlade jer to go vno vulin radi takve stvari vec godinama,on je za takve stvari i postavljen da provocira,jadan takav narod kom je on ministar
Kad prihvatite da je bio genocid u BiH,onda će sve biti lakše..ovako sa nekim kvazi izjavama,nažalost,nikad neće biti bolje..
On je samo ministar odbrane, ali kakav, nadrogiran i glup a ti su opet najopasniji. Ne treba se bojati pametnog covjeka vec likova kao sto je doticni.
Lazes
O ne, ta priča ne pije vode. Vulin nije lijep, al' je zato glup, no i dalje je ministar u Vladi Srbije - ne može Vučić pričati da mu ne može ništa. Međutim, sve će doči na naplatu, pa se i Vulinova želha može ispuniti: Svi Srbi u jednoj državi, u Srbiji. Tek tada će doći do mira.
Srbi srbima, hrvati hrvatskoj, muslimani u filđan. Dosta im jer nemaju što ponuditi civilizaciji, zaostali su ne školovani glupi samo za rintanje po dalmaciji .
da se razumijemo iz gresaka se uci i vjerujte da smo mi naucili
Vulin nije samo obični građanin jer obavlja funkciju koja mu je data. Tako je i Mladić govorio nekim finim jezikom narodu Srebrenice i cijeli svijet zna sta je uradio. Nećemo više padati na te fazone dobri-loši policajac.
Nije vama vjerovati ni sad niti ikada. Da ne stojite većina iz Vlade Srbije iza ove izjave kao i ko zna jos koliko prošlih davno bi ga smijenili. A imate obraza pored ovakvih stavova da pozivate u Otvoreni Balkan, pa možda jesmo sisali velsa, ali više nikad.