Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije ovo dobro ha je ovaj na nasoj strani
nije ovaj na nasoj strani, on je na strani hrvata iz BiH... ne budi naivan
Ne smijemo ovakvi u EU. Opasno je sto Hrvati zele da nas proguraju. Prvo gradjanska Sjedic-Finci pa EU.
Covjek uvijek govori isto, samo se vi pravite glupi il ste stavrno ograniceni.
Prvo sapun pa parfem.. kako ti tumacis tu izjavu??
Bravo Milanovicu, svaka ti cast!!!!! Pravi covjek!!!?
Tebi Zorane hvala i ostalima...Ali...nece nasi vlastodrsci EU,nema vise kradje,nema lagano sacuvat pokradeno,a nema ni vlasti..
Oduvijek sam se grohotom smijao na hrvatske sale i humor...grohotom :D
Miki je Tesla politike, trebace nekih 30-tak godina da ljudi shvate njegove stavove i akcije
kaze ovaj i koji pametnu...al lud je ko stuja...u pravu je, daje se status drzavi u ratu a ne moze BiH, to je stvarno smijesno.
Zoki najbolje zna kad aje happy hour za nos, svi vuku jeftinije...
Pod hitno ukinuti dvojna državljanstva, pa gospodo kamenjarci birajte ili Hr. ili BiH. Srbi isto. Bošnje su potpuno obespravljene u ovom segmentu, a naravno kriv je krepani Alija zemlja mu kosti miksala.
Yves Saint Rošar
Kaže Mily Hvo ušao u B.luku u ratu???? HVO...oslobodio u BiH ovo,ono ..ma ti si nagazio pravo burszeru
Nije važno čije ste budele, važno je da ste budale.
Ja sam Bosanac ali realno bolje BiH dok je ovakva da ostane van Evrope. Prednost evrope su evropski zakoni i vrijednosti a mi ocito nismo spremni da ih donesemo. Kod nas sve mora biti po nacionalnom kljucu.
EU ne zeli drzavu u kojoj je pola genocidna tvorevina, dio fasisticka majorizirana bagra i jos jedan dio muslimani, kome to nije jasno taj je lud
I opet dokaz da mi jedino imamo prijatelja u tati USA. Valjda neko tamo lobira za nas da izvrsi pritisak na EU da nas ukljuce.
Potomak poglavara Ante Pavelića
Tobejarabi