Komentari (357)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čak svi komentatori priznaju da je Komšić izabran glasovima Bošnjaka i kažu da će iz mržnje prema Čoviću opet glasati za Komšića. A šta ako se Čović ne kandiduje za Predsjedništvo, kome će onda usmjeriti svoju mržnju kao razlog glasanja za Komšića. Mržnja na mržnju ide, a očito se komentatori hrane mržnjom.
Glasovi idu Komšiću samo zbog toga što ne nrzi BiH i Bošnjake. Ako vi koristite pravo da možete blokirati državu, radeći u korist druge, zašto Bošnjaci ne bi koristili pravo koje imaju,da glasaju ko i u svim normalnim državama, za koga oni hoće. Izbori nisu popis stanovništva.
Nije to razlog bolesni ujo. Da nema 3 clana nego 1,opet bi Komso pobijedio. Kapish?
Samo rokaj Zorane, pali 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥
Ustanes kada izgovaras ime Komsic Zeljko.Zlatni Ljiljan u prevodu Gospodin covjek.
jarane šta je taj čovjek uradio za svoju drzavu u protekle 2 godine, ti neces moci uraditi za narednih 50...
Mora da mu je neki Bosnjo zguzio kcerku, ako je ima, pa je zato ovako kivan......ja ne vidim koji bi drugi razlog bio
@rocker2000, toliko si glup da ti ne vrijedi odgovarati?
Protiv ove spodobe svi navedeni trebaju podnijeti tuzbu za klevetu i dusevnu bol. Kakav neotesanko. Ima li sanse za opoziv ove civilizacijske sramote
Dajte ljudi, sklonite više ovog degenerika, jer imam osjećaj da ga niti sapun niti parfem moze više oprati. Smrdi smrad cim usta otvori i spomene BiH.
A sta to komsic ima! Dokazi glupane! Bas je suprotno! Covjek skroman realan iskren! Pojam nacije nam je nametnuta jer nismo mogli birati kad i gdje cemo se roditi! I sad ja kao hrvat ako kritikujem svoje onda kao bivam izdajnik a istinu govorim! Ma nemoj! Fuj gadis mi se
Znam licno Komsica, nemoze biti bolji covjek. Sta ti pricas seronja jedan
Odjebi bubuljicavi Milojko.
Prolupo nezna sta izvaljuje.Pod hitno traziti psihijatriski pregled za Zokija i raspisati vanredne izbore.
Tesko da ima vece smece od covjeka
Dnevna doza nocne more, umjesto jajana i ševe tu je sad zoran zoki smeće
Nađi dobrog plastičara da ti povadi sačmu iz lica i neka te malo ispegla.
Ja kakve komsije imamo Boze sacuvaj, pustite nas vise da zivimo na miru, 100 godina jasete Nam za vratom, koliko Ste zli i nepkusavate to da sakrijet,nemate obraza ni casti,o svom se jadu zabavili i vi i srbija.