Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
REKO BI ČOVJEK KAD GLEDA OVU SLIKU DVA INTELEKTUALCA !!!! KAD ONO DVA NAJOBIČNIJA KLOŠARA!!! LOPOVA !!! I PAPKA !!!
Ne bi reko ni kad gleda sliku
Pravi hrvati odoše iz Hrvatske, a dođoše im kamenjarske primitivčine! Al neka, za kojih 10-tak godina stranci ce vam upravljati Hr, jer su vam pokupovali sve sto valja, a poceli su se i naseljavati..
I Njemačka je puna stranaca i stranog kapitala pa može biti samo jača. Ne vidim povezanost toga i neke propasti koju zazivaš. Daleko je gora pasivnost i zaobilaženje BiH kad su stranci i strani kapital u pitanju.
Ja kao nebitan insan imam jedan mali predlog, jer mislim da je vazno da se bosnjaci i hrvati dobro/bolje slazu u Federaciji i zato mi bosnjaci trebamo napraviti neki kompromis koji ce djelomicno zadovoljiti BiH hrvate a koji nas nece kompletno i temeljno zaheBaati u buducnost.
moj predlog je vrlo jednostavan da kantoni koji NE iznose preko 10% hrvatskog stanovnistva po zadnjem censusu da NE ucestuju u glasanju za hrvatskog presednika. To bi izklucilo 4 od 10 kantona (Sarajevski, Tuzlanski, Podrinje/Gorazdanski i Uno-Sanski Kanton) i hrvati koji zive u njima nemaju isto pravo glasati.. ne treba zakon biti savrsen prema jednoj strani onda ne bi ga nikada ta strana zelila poboljsati u buducnost..
Imate srdačne pozdrave od Švabe tra la la.
E jeste se našli. Nema ništa od novog izbornog zakona ako nebude kao onaj u Hrvatskoj ili EU.
Ima li iko mu.. da im kaze da ih je manje od 12 % i da nemaju LEGIMITET apsolutno nigdje
Zato je svo upinjanje na zadnje noge. U samoj matici ih je manj za milion - nisu slagali kao HDZ UZP u Bosni. Sa novim biračkim spiskovima i elektronskom kontrolom i brojanjem glasova vidjet će se da je prikaz stanja Katoličke crkve precizno stvaran 275000 onih koji se pišu Hrvatima, a pola njih nije za HDZ BiH!
To jednostavno nije istina.
al u kurcu
Legitimni Asterix i Obelix.
JESEN STIŽE DUNJO MOJA 😂 PRESJEST CE VAM SEJDO KOJI MAGARCI HRVATE GODINAMA UZ POMOĆ EFENDIJE HANDŽAR CERICA.. LAGANINI
Dva Benaka oba Jednaka🐷🐷.
Trebo je ići kod Karebega da ga malo zategne.
taj Milanovic se pita isto kao i lanjski snijeg, a i ovaj drugi jako,jako bitan.....
Suverenitet BiH se zasniva na clanstvo u UN, potpisanoj pivelji UN, potpisivanjem svih 15 konvencija a o ljudskim pravima, dizanje ZASTAVE na East River i priznavanjem BiH Suverena od drugih Suverena.
Pošli Rvatići da sastave opću i sveobvezujuću moralnu povijest miteleuropskog civilizacijskog kruga. Odmah udarili na UZP i spetljali se. Odlučili netom da ipak ne pišu moralnu povijest nego da govore samo o legitimnom predstavljanju i ugroženosti kamenjarskih poskoka i guštera. Sveobvezujuća povijest ne pominje NDH, UZP, krivoustu avetinju dr. F. Tuđmana, kao ni bombardiranje Starog mosta po liniji Pantovčak-Praljkovčak. Samo domoljubne i demokratske teme. 😆
Pa u USK ima oko 60 000 ljudi sa hrvatskom putovnicom. Sta s njima na izborima :)
Ne jedite govna! Obratite se Tuđmanu