Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki dio Srbije je jos u onom busu "ko to tamo peva".
gooUser1703956157 Hahahaha, upravo tako! Voleo bih majko mila da sve ovo samo snevam, joj, joj, jooj, jooooj...
Meni sam nije jasna jedna stvar, ako Zoran kaze da ga se to ne tice, zasto onda komentarise. Mene, a i svakog normalnog covjeka kad nesto nije briga to i ne komentarisem. Bice ipak da je Zokiju malo po krivo
Oni kupuju Rafale, troše milijarde, zato mi imamo helikoptere koji se u tren oka transformišu u podmornicu...
Ne može Zoki da prežali što su mu podvalili polovne Rafale za velike pare a Srbija kupila iste takve sa rezervnim delovima u vrednosti 2.7 milijardi .Time je pokazao svoju (ne)sposobnost da vodi državu.Drugo zavist i ljubomora je čudo kada neko nabavi nešto novo od naoružanja pa se poteže pitanja nekog sukoba a u stvari je pokazivanje straha od jačanje neke države.
Bosna se naoružava samo sa onim što joj se pokloni, i opet smo nepobjedivi. Srbija izgleda nije naučila lekciju da nije sve u naoružanju. Umjesto da sirotinju nahrani, vučko troši milijarde na borbene avione
Po cemu je nerazvijena? Sto ima vise univerziteta(i vise priznatih), klinickih centara , sto je medju samo 11 zemalja u svijetu za vjestacku inteligenciju i sad treba da presjedava time,..sto ima vise autoputeva, vozove preko 200km/h...Zoki, Zoki..prvo sapun Zoki..pa onda parfem
ma Srbija se sprema za NATO, samo ove iz gtRSa "lože" da uzalud opstruiraju svoju BiH
I mene se isto ne tice ..odnosno zaboli me ku...c za Rafale
Hrvatska kupuje Himars što lako sa nadogradnjama može dostići gdje god se nalazili srpski Rafalei u sjevernoj Srbiji i kupuju M270 MLRS dometa 500km. Zatim novih 65 Bradleya, kupuju i Leoparde. najnovije 70 komada, nove haubice Archer, kupuju i još Patria, dronove Bayraktar, Hermesa, Predator, Reaper. I nadogradit će protuzračnu obranu. 5 milijardi do 2028
da, kako nasllv i kaze: nato ce porusiti te avione prvi dan rata. Djaba je spiskao toliki narodni novac. Vucic je malo je reci nesposoban nego kao beba u pelenama.
i da, ti avioni imaju kontrolu samounistenja od strane proizvidjaca. Vucic je zaista smijurija
..a sta ako se NATO sam od sebe raspadne?...ili recimo Rusi skrse Ukrajinu sto vodi NATO raspadu, ili Trump napusti NATO sto je fajront? Sta onda?
Sad bi citirao Miroslava krlezu, al ova umjetna inteligencija neda...
Nažalost, ne reaguje na krivopis.
12 novih Rafala kupuje Vucko. Nije ni Milovanovicu a ni ostalim u regijonu lahko
Dao Bog bili unikat,da nepuštaju džaba laloka
Kako je Hrvatsja dobila i dobit ce rabljene avione nakon 5 godina , to znaci da Srbija nove avione moze da ocekuje 2033- 2035 god. ?????Ovo su ioak novi, treba vise godina !!!!
GM Daso-a juce pred novinarima izjavio Srbija prvi avion dobija 2028me a ostale do 2030te
Što bi rekle neke tice j.-će se
Što se diže tolika frka ako Srbija nije jaka
Mislim ono da se uozbiljimo svakom sa malo mozga je jasno tako da opušteno samo
"Srbiji je mjesto u EU i može odigrati važnu ulogu i da posluži kao primjer Zapadnom Balkanu" reče Macron... I uvali im avione za 2.7 milijarde eura. Malo skupo plaćen napuhani ego.
Srbija do komunističke okupacije nikada nije kupovala rusko naoružanje. Na žalost po mentalno razvijeniji dio Srbije, ta boljevička, kasnije titoistička, socijalistička se kasnije samo transformisala u tajkunsku vlast.