Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Srbiji i manjem bh entitetu, rehabilitovali chet&nik, dizu spomenike Drazi M.,odrzavaju skupove, zakonski registrovani.Ima li ko da ovo kritikuje?
Zato smo mi normalni jedini, ali sa puno lopovluka doduse.
Naravno, od istog ........ su oni potekli.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Milanović je populista, ali u ovome je u pravu. A uz to, tužno je da balkanski turbo - folk - heavy - metal sa naivnim domoljubnim stihovima nivoa djeteta iz 4. razreda osnovne, još uvijek nekog pale.
Uvijek se nadje par usijanih glooova koji su definitivno teška manjina ali na žalost šalju jako losu sliku i budu vijest. Ali barem ne dižu spomenike i ne izjednačavanju sa partizanima one na u, kao sto rade ovi drugi sa bradonjama.
Nabrijavanje nacionalizma U korist HDZ koji je komunistička stranka
Pa A.P. je za tebe mirotvorac i historijski pozitivna licnost.
Pa HDZ je i podigao, tj iskoristio ovu extremnu ideologiju u svoju korist. HDZ i jesu ustase novog doba 2.0, ugladjene u Briselskim odijelima
Generalno , mi smo toliko nepopravljiv narod , da nam nema pomoci .
Dok je Tito bio živ svi miševi su bilo u mišijim rupama!
Antara im dao sve od vojske do tudje imovine ali zato poklonio Dalmaciju i Istru,
Za razliku od Briselskih pacovčića Milanće i Plenki, ovi koji pjevaju ove pjesme su pjevali iste i prije 30 god i dizale su im moral. Sjećam se dobro da su se pjevale i u Sarajevu.
Pa Sarajevo je drugi najveci grad bivse nam drzave do Drine . Nista sporno.
a šta da se pjeva u Imotskom sa Tomsonom sigurno ne dalmatinske klape
I ti odlikuješ pripadnike UZP, prema tome isti ste obojica . Nije to u Hrvatskoj od juče . Hrvatska je članica Evropske unije , Tompson je trebao davno biti u zatvoru. Umjesto toga on je nacionalni heroj . E takvima Šmit pogoduje!
Nisu svi bosanski katolici *staše ali su svi u *stašama bili bosanski katolici.
@gooUser1684682342 i ponosni muslimani.
treba uhapsiti 500 tih EU podmlatka, 2 godine prinudni rad
Milanovic je 10x puta veci Srbin od Dodiga
Milance ne rise
Eto bas se on zabrinuo.
Samo daju slagort Vucicu, i u titovo vrjeme to je bio neoslobodjen kraj zajedno sa zap Hercegovinom, zato se Istra trba odvojit od Hrvatske.