Komentari (258)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HVO stao u obranu BiH dok su neki govorili nije to nas rat ,činjenica kom krivo kom pravo...
U cemu problem HVO je branio Trokutistan od Velikosrba i muslimanskih ekstremista Hrvati su bili na rsferendumu da Trokutistan bude neovisan Hrvatska je primila 300 000 muslimana 1992 kad su bjezali i vikalibda to nije njihov rat a Arkan ih šuto po Bjelinji i Brčkom
vama bi Srbi i Zagreb uzeli da se bošnjo nije pitao , ostale gluposti ne želim komentarisati samo se zapitaj šta bi ti familija jela da nije bilo humanitarne za izbjeglice ?
30 godina HVO klosari sa klixa,
Neka dodje, bujrum. Ali neka se vlada. I neka misli na to da je Ramazan. Ustvari je isti dan poceo i Ramazan i cetrdesetodnevna post kod hriscana ( kod nas uglavnom katolici to prate).
Obicni populista i tragac za skutorskim glasovima
dobro doso predsjednice
hvo je presudjen za udruzeni zlocinacki poduhvat a bakir vam je dao legitimitet svojom saradnjom i popustanjem covicu radi licnog interesa svoh ili zeninog ili oboje
od koga su oni i šta oslobađali djubre pokvareno. neka kaže od koga i šta.
Govno
Zorangutan rošavi
dobro dosao, nek dodze, mozda ce i promjeniti misljenje za bolje..
Oj smrdljivko bubuljicavi,dronovi ti lete do glavnog grada,dvije godine obnavljas tri kuce poslije zemljotresa,protjerali ste jedan citav narod iz zemlje i ti bi nesto sto je presudjeno kao uzp,obiljezavao????
Nezahvalni ste do bola, koliko vas "patriota" je POBJEGLO U HRVATSKU, KONKRETNO U SPLIT PA ONDA DALJE PO EVROPI I SVIJETU...SRAM VAS BILO, PRIMALI SU VAS CIJELI RAT..,.SAD VAM NE VALJAJU...UOSTALOM KO VAMA VALJA, STOKO NEZAHVALNA?
Milanoviću srbine kad već dolaziš ovamo u BIH povedi ovih 250 000 hrvata sa sobom što ih je još preostalo,naseli ih po slavoniji,dalmaciji,lici i po otocima,ali prvo neka se operu sapunom pa neka se namirišu i idite,ponekad nam se javite.
Valjda ce u Mostaruda objasni kako je to hrabra HVO ostavila Posavinu, a HV pljackala u Posavini, skidajuci oznake, sve do oktobra 1992, kad su pobjegli preko mosta u Bosanskom Brodu a skelu potopili...
Praviš gluposti i tvoja politička karijera se bliži neslavnom kraju.