Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam hladan s njim kao i uvijek s Rusima...jer toliko Vodke i koke stucemo, da vise nista ne osjecam..ni kljun, ni perca..nista.
Jaro ti podruku sa Bajom. Trebaš vidjeti da i ti jedan orden daš Putinu.
Koliko si votke drmno sa Rujama?
joj što ne mogu papaka ocami
Ža mi je vas koji ga napadate, jer očito je za mnoge neshvatljiv. Doduše, ne triba se ni truditi objašnjavati, jer bi bilo uzaludno ulivati u šuplje glave. A Zoki? Ima svoj stav, mišljenje i što je najvažnije, mnogi u Hr cijene te vrline.
Ne shvaca on ni sam sebe ali tesko da nakon Mesica moze biti gori pa cemo i njega istrpiti
Hables .
Bio si hladan ali su te zagrijali ruski novci u tvojoj predsjedničkoj kampanji.
.... O čemu razgovaraju danas lideri evropskih zemalja koji se sastaju u Davosu?" rekao je pa kad promijeniš ponašanje glupavo, možda ti i kažu, eto koliko si im bitan, gdje si otišao u neku posjetu?? ko te je pozvao kao predsjednika??? gori si po tom pitanju od Komšića. Niko te nigdje ne zove.
Sad kad ti je lobanja dobila cijenu spasavaj sta se spasiti da, a Zoki?
Covijek prima lovu ispod stola . Sve je to strategija Rusa i njihovi oligarsa. Placaju po zapadu da imaju saveznike i lobiranja.
Šta je klixe? Šta sada ne valja? Jade jadne.....
Sizofrenicar
Hladan kao špricer, a duša izgori od ljubavi!
Zamisli kako je samo svijet postao bolestan. Biden ugosti Zelenskog, uruči mu akt sa spiskom poklonjenog naoružanja, Milanović izjavi da Amerika pomaže Ukrajinu i ovi napadnu Milanovića zbog izjave. Pa ovo je cirkus.
Kako si ti nama nadaren i sve znaš!
Nepojmljivo je da predsjednik države, koja je koliko juče bila na udaru velikosrpske agresiji i kojoj je svijet nesebično pomogao da se odbrani, danas jedini pokazuje razumijevanja i simpatije za rusku agresiju na Ukrajinu.
A njihova nije ti mrska?ne
Ovaj majmun koji je strateški obrijan i obučen da liči na čovjeka, pokušava da kopira svog koleta Vučka i da sjedi na sedam stolica ali zaboravlja da Vučko ima godine iskustva a da je on do juče bio komunist