Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasenovac? Ja nemam porodice koja je bila ikad tamo.. a pola moje porodice na spisku...
Klix će s ovim AI i "govorom mržnje", postati dosadan k'o facebook kad su ukinuli dislike :)
I mi bi trebali podrzati rezolucije o Jasenovcu.
Da, mi Bosnjaci. I imamo BiH.
Ovi misle da se zločini zaboravljaju. Morate platiti za sve zločine. Nema to obo je davno bilo. Pa i za uzp ste presudjeni. Sve se plaća Milanovicu.
Mislis onda i od 1463e
Slijedi dugorocno orgijanje po granicama za ulazak u EU
Bla bla truć
Uz to pridodat i oluju,ocit primjer i strebljenja
Oluju ne mozete na to natovariti, iako su Srbi protjerani iz Hrvatske. To je malo kao Bajburg. NDH je bio agresor i antifasisti su se branili, a od 90ih je Srbija agresor i tu onda imaju svi razuma ako vas protjeraju i malo po**ju.
Nije mi jasno sto se Hrvati bune. I jos prete blokadom ulaska u EU!!!!!
Naravno da ti nije jasno kad ne znaš povijest. 70 godina nakon što je generalna skupština UN-a usvojila rezoluciju o osudi svih naci-logora i holokausta iz WWII i usvojila dan sjećanja za žrtve vi se našli pametni da donosite neke nove deklaracije .
Pa usvojen je i dan secanja na genocide.
Pa u čemu je problem? Ako može da se usvoji jedna rezolucija za dešavanja iz prošlosti - a za koju je glasala i Hrvatska, zašto ne bi mogla i druga?
Naravno da ti nije jasno kad ne znaš povijest. 70 godina nakon što je generalna skupština UN-a usvojila rezoluciju o osudi svih naci-logora i holokausta iz WWII i usvojila dan sjećanja za žrtve vi se našli pametni da donosite neke nove deklaracije .
Marko, postoje presude. Rezolucija o Srebrenici je na osnovu presude. Sa Jasenovcem to nije slucaj, mada ima sve elemente toga. Iako su vam to uradili, i sad vam još prijete, ipak nadjete sa njima zajedničku riječ kad je BiH u pitanju.
Shto ti to jaran Dodik nije sredio?!
"n" i "t" je razlika između ove dvojice. Simbolika ili nešto drugo.
Nirnberski procesi su to rijesili davno.
Cuj Dachau i Mauthausen
Cemu to kukanje, onomad ste kosponzorisali rezoluciju u UN-u a sad se bunite kao Grk u apsu. Pitam se sta cete da radite kad Jasenovac dodje pred UN..smirite se malo, polako, udahnite vazduh jer ima jos.
Šta će Jasenovac u UN-u? Hrvatska se odrekla sramnog naslijeđa NDH-a u sopstvenom Ustavu, i niko normalan ne poriče zločinačku prirodu te nakarade. A po Srbiji Mladićevih murala ko u priči, a baš niko u političkom vrhu ne priznaje genocid u Srebrenici. Tako da vam je ta paralela baš na silu.
A po hrvatskoj ulica Mile Budaka u deset gradova. I ostalih manje poznatih.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jasenovac je pravi genocid