Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isfrustrirani lik s kojim EU briše huzicu a hoće mnogo da je bitan.Bolje počisti svoje lopove i kriminalce svaki dan vam iskaču afere i kriminal gori ste od bakira,fikreta i ostalih
Jeli vam on kriv i za postojanje REPUBLIKE SRPSKE?
Mogu li novinari se raspitat odakle sloboda SDPovcima da kace svoje letke sa likom Irfana Cengica po vratima stanova po Sarajevu, ja sam dosao pred stan nakon duzeg izbivanja i vidim zakacen letak, znaci direktan signal mogucim provalnicima da je stan bio prazan. Odakle ta sloboda da se to kaci i sto sam mislio glasat za vas sad necu.
Naš narod je za istraživanja. Po hitnom postupku.
isto pravo koje imaju postari koji donesu postu ili sto djele letke za neke trzne centre isl.
Ljudi moji imali načina da se ovaj bolesnik odvede tamo vrapče (ludara u zagrebu), pa on liježe i ustaje sa brigom kako razvaliti naš dom, a plaćen da radi nešto drugo.
A BAŠ JUTROS GOSP.SCHMIDT REČE DA ĆE SE IZNIMNO POTRUDITI DA VI,GOSP.NEBULOZO,BUDETE ZADOVOLJNI.`PA SAD...NEĆE VALJDA ON SLAGAT´
Pa po ovome bi i odluke o izmjenama IZ koje bi Shmidth mogao donijeti bile nelegalne,ako je vec postavljen nelegalno????
Kad ce ponovo skok sa tenka, Zoky? 💝
Samo izvadi prste iz Bosninih džepova! Kome bi gubari poput vas išta prodali da nije BiH. Nego naklon veliki kada vidiš bosanca a jezik za zube!
majku ti svoju bezobraznu, čviljavu... eto ti ćeš sili kakva je Turska držati govor i pridike da su oni zbog geografske udaljenosti manje informisani od tebe, čviljo čviljavi, o stanju u BiH... napuši se legitimno i konstitutivno svim narodima u BiH žvaljo, žvaljavi i skini se sa te droge koju trošiš jer samo blamiraš svoj narod i državu po svijetu...
Zorangutane, kako nelegitiman kad ti je neki dan valjao. I ove izjave su mi sumnjive. Dva vam mjeseca valja, pa jedan dan samo ne valja. Mozda je ovo sve dogovor. Treba biti oprezan.
covjek pisa gdje vjetar puse
Samo slušajte Milanovića i bit će vam dobro!
Kako u dvije rečenice oponirati samom sebi? Kako sam sebi u dvije rečenice poručiti da si TONTO ? Jednostavno, milanović. :D
A sta ti imas sa Schmidtom i generalno sa BiH ..... otakci se vec jednom , budalo jedna ....:(
Dejton je nastao na Genocidu UN je dozvolio da Srbsken Srbijanske trupe udju u Zasticenu zonu Srebernica i da pocine Pokolj.Medjuanrodna zajednica je BIH uvela enbargo na uvoz oruzja Suverenoj zemlji clanici ujedinjnih naroda Danas u Pola BIH exsistira Entitet cije Politicko Vojno Policisko Rukovodstvo presudjeno za Genocid.Prekrseno nekoliko povljea UNa kao i Konvencija o Genocidu koja izricito zabranjuje postizanje bilo kakvog sporazuma koji sadrzava Elemente Genocida.
Krmak konstitutivni....
Schmidt je odlican, bagri ne odgovara da krene sve normalno!
Ovaj je covjek smrad i previse si uzima. A milijarda kuna ukradena u INI nije bitna. Ugusit ce se u svojoj korupciji.