Komentari (296)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
25 godina je proslo od rata, a njima je to jos glavna tema...
@1921User ,gle tko mi kaže,pa ovdje je tema 92.-95. jedina i druge nema,tvoja izjava je samo znak MRŽNJE,ja možda nešto ne volim ali ništa ne rzim,to je jako velika razlika,..a to ste ti i tvoji istomišljenici ovdje u većini i svako vam je pisanje inspirirano MRŽNJOM,jer kada nešto ne voliš ne pišeš puno o tome ali kada mrziš onda se satra da to pokažeš ili pokažete,..
Sreca pa vama rat “nije” tema
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Toliko puta spominje konstitutivnost,a nigdje je u dejtonskom sporazumu. 12% stanovništva ima 33% vlasti,to je njemu ugroženost
tuzite logorasi hrvatsku presudjena je za UZP samo u Strazbur sta cekate 3 godine?
@Johnwick3 uzmi pročitaj Ustav, fakat na klixu možeš pisati šta hoćeš. U dejtonu se ni u jednom trenutku ne spominje stvarni procentualni udio stanovništva.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Pa dolazila je i HV u Bosnu i H . i zajedno s hvo etnicki cistila teritoriju zacrtane tzv herceg bosne uz ogromne zlocine nad Bosniacima , a dobili su zato i odlikovanje - UZP..
Čovjekov najbolji prijatelj i Žena od Milanovića kao i naj korisniji glagol u našem jeziku
Nije sramota povuci pravi potez i pokazati snagu. Milanovicu , nije valjda da mislis da ces zivjeti i vladati 100 godina. Nije uspjeh na tudjoj nesreci traziti čara .Vjeruj te , odustajanjem pokazujes snagu.
Hajde i od tebe da ispadne nešto što valja
U Milanovićem ispravljanu grešaka ima interesantnih izjava od interesa za sud u Hagu.
ne zna čojek zasto pa da mu kajemo: zato sto se nisu borile protiv agresora no su saradjivale s njim i uskladjeno napadale na branitelje ali su i same i samostalno bile agresor na vlastitu zemlju i narod. ako čojek ne zna ko je bio agresor na bih, ako nista drugo se raspita malo barem o odlukama međunarodnog tribunala
Očekujem da i parlament BiH odlikuje HVO postrojbe za neosporni doprinos u završnim akcijama.
bravo lazovcino
Nemoj mi brisati istorijske cinjenice administratore
Potrcite Bosnjaci u Hrvatsku na more i kojekakve advente , pogurajte ih malo
Niko više ne puši bošnjačke priče, Zokiju možete samo da se sagnete hehehe
Teško nama u kakvom smo mi okruženju....Ne mogu oni da razumiju nikako da su Bošnjaci opstali na ovim prostorima, nikako im to neide u glavu....
Najbolji političar je onaj koji uspije zadovoljiti javnost. A nas će nacionalizmi i post-ratna sujeta uvijek zadovoljavati. Jbg, takvi smo. Ne kreiraju političari nas, nego mi njih.
Milanovic govori istinu i bolje bi bilo da ga cujemo nego kritikujemo.
Posto mu je bila klimava pobjeda Milanovic se vec sad osigurava za drugi mandat ulazeci u š**** HDZ ju.