Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja Zoki nemate Vi kompleksa osim jednog Jasenovca ali ko još vjeruje Latinu.
da ali su zato imali dalmatinske partizane na koje svako normalan u hrvatskoj treba biti ponosan
Pa isto tako ni Blajburga nije bilo!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa nismo ni mi proganjali, ali opet Suljagić radi vreće para dođe i izvinjava se Jevrejima hej, Jevrejima se izvinjava u ime Bošnjaka za nešto što mi nismo ni uradili...
izgleda da mu je isti diler ko u Dodika....opasne neke droge
E nek sam i ovo cuo. Mislim da ako i zbog cega izgubi izbore, izgubit ce zbog ovoga, pa gdje ces Hrvatima govorit da nisu nazi. Mada su osjecaji podjeljeni, vise vole da ih se zove fasistima nekako im je ta ideologija bliza valjda zbog blizine ili sredozemlja sta ti ja znam. Jasenovac je bio negdje drugo, i vodili su ga neki drugi, a isti ti su junaci nekom drugom narodu
Moja obitelj (hrvatska)je dala u 2sv.ratu 7 partizana,dvojica su poginuli a ti 2pac stari antifasisto jesi naso dedin Kuran (djepno izdanje za ist.front)?
To izjavljuje a vamo Hrvatska glasa protiv rezolucije za primirje? neki zesci kokain smrka...
Stani, to govori lik koji javno kaže da mu je dio predaka bio u ustašama. Stvarno mu je kokain popio mozak
A tko su ti bili Pavelić, Francetić, Budak i ini a gdje je lociran logor u Gradišci i drugi ... u Tunguziji ili Palestini ex komunjaro!
U hr je oduvijek bio opasan lijevi ekstremni fasizam...zoki govori istinu...on sada podrzaje hrvate u bih da bi glasali za njega on sada glumi da je desni ekstremista al vecina hrvata nisu budale
Sa vama ne treba komentarisati jer uhvatite se price na dugo i na siroko od Kulina bana a Milanovic momentalno prica o Jevrejima sta rade jer nikome ne odgovaraju ponasaju se kao Hitler sto je bio sada je ovo aktuelno jer svi bi imali price pricati i to uzasne o nasoj patnji i zvjerstvima prema prvenstveno muslimanima 99 posto sto su pretrpjeli od zlocinaca prema nama
Ustaška stranka je krajem 30-ih godina na izborima u Hrvatskoj dobila 3 posto glasova, pobjednik je bila opcija sa Stjepanom Radićem, razumnim i progresivnim političarem. Dolaskom nacista, isti su sebi izabrali ustaše za suradnike u marionetskom režimu. Sve stoji što Milanović pojašnjava.
Kao sto kaze poslovica kod srbina jedi ali nemoj zaspati jer ce te zaklati na spavanju a kod Hrvata nemoj ni jedti ni piti otrova ce ti hranu Hrvat je vlah i po..
Čuj nisu proganjali židove u Drugom svjetskom ratu? Ostalo se bez para pa se sad troši loša roba...?
Možda niste nacisti al sigurno ste fašisti
Koji “mi”? Oni koji nikad više neće glasati za Milanovića jer je postao veći nacionalist i od Kitarovićke i od Škore?
Milanović je bio kandidat antinacionalističke ljevice. Postao je veći nacionalist i od Škore.
Zašto ne reći otvoreno - klasično uvlačenje u shupack cionistima.
Ukrajina, Austrija, Njemačka, SAD, Švedska, Finska, Bugarska, Srbija, BiH, Grčka, Izrael Spisak država koje je Milanović napao.
Ma ne niste, Jasenovac Jastrebarsko,Jadovno,Pag Stara Gradiska itd su Marsovci napravili