Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledajte Bošnjaci vaše komentare, stavite prst na čelo i upitajte se, da li ćete ikada takvim rečnikom sazreti kao nacija i stvoriti državu vrednu pažnje.
Zorangutan i Picousti - budaletine svoje vrste.
Upravo kontam, Vucic je porijeklom iz Bugojna, kao dijete se igrao tamo sa djecom, znaci prva generacija koja je rodjena u srbiji. Milanovic je rodom iz Livna, doduse njegovi su otisli ranije, ali porijklo dakle takodjer BiH. Dobro je da ovakve tipove izvozimo, zamisli da se za njih ovdje mora glasati. Mozda je to i neka vrsta objasnjenja zasto se petljaju u nase unutrasnje stvari, valjda im prorade bosanceroski geni hahahaaaa
Susret dva bulshita,upala
U Hrvatskim novinama se otvoreno i jasno pise o Milanovicevoj upotrebi opojnih sredstava, cak sta vise Plenkovic kaze : PLENKOVIĆ O MILANOVIĆU: “Da sam on, vjerojatno bih rekao da je on 54-godišnji šmrkavac, ali ja to neću reći” Premijer je, kazavši da sam 54-godišnji šmrkavac, aludirao da sam ja kokainski zavisnik. . Ja za kokain nemam ni novca – rekao je Milanović, a prenosi “Jutarnji list”.
ko šljivi šta Zoki priča .
Ovaj Milankovic ima 27 lica, svaki dan cekam sta ce novo izjaviti, prenosi ga iz sata u sat.
Ne dao Bog da nekome padne na pamet klonirati Milanovica.Musko koje ima hirove jace nego vecina nasih ljepsih polovica.
Ovaj susret i naglo otopljavanje odnosa Srbije I Hrvatske je projektovan u SANU sa jedini ciljem da se oživi Z4 Plan!!! Hrvati oprez!!!
Kao da je nama drago gledati ovog kisobranka i malog Slobu
Na ovoj fotografiji Milanović izgleda kao da s etek odvojio od rakijskog kazana, a Vučić kao da je izašao na kišu bez kišobrana. Slučajno su se sreli, i nisu mogli izbjeći da se pozdrave. O njihovom susretu sve govori fotografija žene u pozadini. Maknite nam ih ispred očiju i dajte da se mi između sebe dogovorimo. Ili đa, ili bu. ???
u sendviču od budala i zlotvora
On izgubio Kosovo a ti Hercegbosnu…
Braca lsti ste …
Kako kazu u Hercegovini? Sest noge dvije vise,dvije glave isto misle,ova dvojica su Kenjci
Po ponasanju su u 90% identicni. Svaki na svoju ruku sto se kaze.